ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το εξαγριωμένο πλήθος σε χωριό της επαρχίας Ganganagar στην Ινδία, επιτέθηκε στον επίδοξο βιαστή όταν άκουσαν τις φωνές της μικρής που καλούσε σε βοήθεια.
Επί μία ώρα τον χτυπούσαν με τα χέρια αλλά και με ραβδιά και στην συνέχεια όλοι μαζί αποφάσισαν και πήραν έναν μπαλτά από το κρεοπωλείο που ήταν δίπλα και τον ευνούχισαν.
Στη συνέχεια, πέταξαν τα ακρωτηριασμένη μέλη του στο δρόμο και άφησαν τον αιμόφυρτο άντρα στην άκρη, εντελώς αβοήθητο.
Ο 40χρονος Σουρές Κουμάρ τώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.
Ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στα τοπικά μέσα ότι δεν τον βοήθησε κανείς, γιατί όλοι γνώριζαν ότι τιμωρείται για σεξουαλικό έγκλημα.























































