ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, ο Ασέν Βασίλεφ, διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το υπουργείο Οικονομικών της γειτονικής χώρας.
Ο Βασίλεφ υποβλήθηκε σε τεστ σήμερα έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε και θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως, αναφέρει η ανακοίνωση του βουλγαρικού υπουργείου Οικονομικών.
Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκολα Μίντσεφ και η υπουργός Εξωτερικών Τεοντόρα Γκεντσόφσκα διαγνώστηκαν επίσης με κορωνοϊό νωρίτερα αυτόν τον μήνα.
Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν στη Βουλγαρία 11.049 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό των μολύνσεων από την έναρξη της πανδημίας σε 891.277, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.























































