Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Eρντογάν: Έρχεται και δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο

Eρντογάν: Έρχεται και δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεύτερη φορά που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαγγέλλει δεύτερο πυρηνικό σταθμό.

Μιλώντας στην Ένωση Νέων Επιχειρηματιών, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι είναι στα σκαριά και το δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο, χωρίς να αναφέρει ωστόσο τον τόπο, ενώ απευθυνόμενος στον αρχηγό της αντιπολίτευσης, είπε ότι εκείνος ζούσε κάποτε με κεριά και λάμπες υγραερίου, αλλά τώρα η Τουρκία φτιάχνει πυρηνικούς σταθμούς

«Εμείς δεν σταματάμε, δουλεύουμε. Ένας δεύτερος πυρηνικός σταθμός είναι στα σκαριά σύντομα. Έχουμε δουλειά. Αν θέλεις, μπορείς να πας στο Άκουγιου. Το Άκουγιου δεν είναι μακριά. Και θα δεις πώς είναι επί τόπου το πυρηνικό μας εργοστάσιο. Κοίτα, κύριε Κεμάλ. Το δεύτερο πυρηνικό εργοστάσιο έρχεται σύντομα. Εσείς στην εποχή σας είχατε κεριά και λάμπες υγραερίου.

»Κι εμείς να που φτάσαμε. Ηλιακά εργοστάσια, πυρηνικούς σταθμούς…, είμαστε εμείς που τα κατασκευάζουμε. Ό,τι δεν μπορούσατε να φανταστείτε, εμείς το κάναμε πραγματικότητα», δήλωσε σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Ζαχαράκη στο ethnos.gr, ενώ επιτέθηκε στον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και για τα βίντεο που ανεβάζει μέσα από πανάκριβα ξενοδοχεία για να καταγγείλει την κυβέρνηση.

«Αυτό το έθνος δεν εξαπατάται, αυτό το έθνος δεν πιστεύει εύκολα αυτά που μεταδίδεις μέσα από το πολυτελές ξενοδοχείο, όπου στοιχίζει 100 χιλιάδες λίρες τη βραδιά», είπε με νόημα, αναφερόμενος στο τελευταίο βίντεο που ανήρτησε ο αρχηγός του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος καταγγέλλοντας σκάνδαλο διαφθοράς της κυβέρνησης και που, σύμφωνα με τα κουτσομπολιά, τραβήχτηκε μέσα σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο Τούρκος πρόεδρος υποσχέθηκε πάλι χαμηλό πληθωρισμό, ενώ είπε ότι «βρισκόμαστε στη διαδικασία να κάνουμε την Τουρκία μια από τις 10 κορυφαίες οικονομίες του κόσμου με το δικό της μοντέλο, δύναμη και πρόγραμμα. Βρισκόμαστε στα πρόθυρα του 2023 και βρισκόμαστε στη διαδικασία μετατροπής της Τουρκίας σε ένα από τα κορυφαία κέντρα παραγωγής και εξαγωγών στον κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία προς Ισραήλ: «Η αναστολή εμπορικών συναλλαγών θα συνεχιστεί μέχρι να εξασφαλιστεί κατάπαυση πυρός στη Γάζα»

Ο Τούρκος Χασάν Σακλανάν επιτέθηκε με μαχαίρι σε Ισραηλινούς αστυνομικούς στην Ιερουσαλήμ

Τι θα διδάσκεται στο μάθημα «Γαλάζια Πατρίδα» στα σχολεία της Τουρκίας

Η «Γαλάζια Πατρίδα» θα διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία – «Αποδίδει» ο κατευνασμός Μητσοτάκη

Αλλάζει ο αρμόδιος υφυπουργός του τουρκικού ΥΠΕΞ για τα ελληνοτουρκικά – Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr