ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κεφάλι» παίρνει ο Εκρέμ Ιμάμογλου από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τελευταία δημοσκόπηση, που δείχνει τον δήμαρχοτης Κωνσταντινούπολης να προηγείται κατά 16 μονάδες έναντι του Τούρκου Προέδρου.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας «Γιονεϊλέμ» (Yoneylem), αν γίνονταν σήμερα εκλογές ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα λάμβανε το 35% των ψήφων κι ο Εκρέμ Ιμάμογλου το 51,2%.
Όσον αφορά στα κόμματα, για πρώτη φορά κυβερνών και αξιωματική αντιπολίτευση ισοβαθμούν.
Το 26,9% θα ψήφιζε το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και το 26% το Ρεπουπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP).
Το 10,5% το Καλό Κόμμα, το 7,9% το φιλο-κουρδικό HDP και μόλις το 3,9% το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης.
Ακόμη και σε επίπεδο συμμαχιών, η Συμμαχία του Έθνους (της αντιπολίτευσης) προπορεύεται με 40%, ενώ η κυβερνητική Λαϊκή Συμμαχία συγκεντρώνει το 32,4%.
Το 15% απάντησε ότι θα ψήφιζε κόμματα εκτός συμμαχιών.
Το 55,6% δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει ποτέ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το 32,6% ότι θα τον ψηφίσει οπωσδήποτε.
Το 54% δηλώνει ότι θα ψηφίσει οποιονδήποτε οριστεί υποψήφιος έναντι του Ερντογάν.
Το 62,8% θεωρεί ότι η Τουρκία κυβερνάται από κακή διοίκηση.
Το 66,2% θεωρεί ότι η οικονομική κρίση είναι από τα πιο επείγοντα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα.























































