ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κεφάλι» παίρνει ο Εκρέμ Ιμάμογλου από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε τελευταία δημοσκόπηση, που δείχνει τον δήμαρχοτης Κωνσταντινούπολης να προηγείται κατά 16 μονάδες έναντι του Τούρκου Προέδρου.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας «Γιονεϊλέμ» (Yoneylem), αν γίνονταν σήμερα εκλογές ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα λάμβανε το 35% των ψήφων κι ο Εκρέμ Ιμάμογλου το 51,2%.
Όσον αφορά στα κόμματα, για πρώτη φορά κυβερνών και αξιωματική αντιπολίτευση ισοβαθμούν.
Το 26,9% θα ψήφιζε το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) και το 26% το Ρεπουπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP).
Το 10,5% το Καλό Κόμμα, το 7,9% το φιλο-κουρδικό HDP και μόλις το 3,9% το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικιστικής Δράσης.
Ακόμη και σε επίπεδο συμμαχιών, η Συμμαχία του Έθνους (της αντιπολίτευσης) προπορεύεται με 40%, ενώ η κυβερνητική Λαϊκή Συμμαχία συγκεντρώνει το 32,4%.
Το 15% απάντησε ότι θα ψήφιζε κόμματα εκτός συμμαχιών.
Το 55,6% δηλώνει ότι δεν θα ψηφίσει ποτέ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και το 32,6% ότι θα τον ψηφίσει οπωσδήποτε.
Το 54% δηλώνει ότι θα ψηφίσει οποιονδήποτε οριστεί υποψήφιος έναντι του Ερντογάν.
Το 62,8% θεωρεί ότι η Τουρκία κυβερνάται από κακή διοίκηση.
Το 66,2% θεωρεί ότι η οικονομική κρίση είναι από τα πιο επείγοντα ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν άμεσα.























































