ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Νέα ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρου των ΗΠΑ έφτασε στη Μέση Ανατολή
Παρολίγον σύγκρουση αεροπλάνου και τουρκικού drone στο FIR Λευκωσίας
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Νέο πλαίσιο για τους στρατηγικούς κακοπληρωτές στην ηλεκτρική ενέργεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η διάταξη των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας στο δυτικό τμήμα της χώρας θα επανέλθει στο φυσιολογικό μέσα σε τρεις ως τέσσερις εβδομάδες, δήλωσε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στην Ιρλανδία, Γιούρι Φιλάτοφ.
«Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως μέσα σε τρείς με τέσσερις εβδομάδες, η συγκέντρωση δυνάμεων στη δυτική Ρωσία θα επανέλθει στις στάνταρ θέσεις της» δήλωσε ο στο RTE.
«Πραγματοποιούμε προγραμματισμένες στρατιωτικές με τις στρατιωτικές δυνάμεις της Λευκορωσίας. Θα ολοκληρωθούν στις 20 Φεβρουαρίου και τα στρατεύματα θα αποσυρθούν. Μπορείτε να το ελέγξετε την επόμενη εβδομάδα» είπε χαρακτηριστικά, με τα ρωσικά ΜΜΕ να αναπαράγουν τα σχόλια.
Η Ρωσία ανακοίνωσε πως σήμερα αποσύρονται και άλλες δυνάμεις της που είχαν περικυκλώσει την Ουκρανία, όμως το ΝΑΤΟ κάλεσε τη Μόσχα να αποδείξει πως αποσύρει τα στρατεύματά της, λέγοντας πως υπάρχουν ενδείξεις ότι βρίσκονται καθ’ οδόν και άλλα στρατεύματα.























































