Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκικές ΜΚΟ μοιράζουν τρόφιμα και κάρβουνα στο Κοσσυφοπέδιο

Τουρκικές ΜΚΟ μοιράζουν τρόφιμα και κάρβουνα στο Κοσσυφοπέδιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Κόσοβο, Κοσσυφοπέδιο, Τουρκία,

Το τουρκικό «Ίδρυμα Ανθρωπιστικής Βοήθειας» συμμετέχει μαζί με άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις στη διανομή τροφίμων σε 450 άπορες οικογένειες και με κάρβουνο σε 500 οικογένειες στο Κοσσυφοπέδιο, όπως αναφέρει το πρακτορείο Anadolu.

Ο Φαντίλ Πουσκόλι, Πρόεδρος του Ιδρύματος Ορφανών του Κοσσυφοπεδίου, σε συνέντευξή του στο Anadolu είπε ότι με την υποστήριξη φιλανθρωπικών οργανώσεων από την Τουρκία και την Ευρώπη, στόχος είναι να αποσταλεί βοήθεια σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο Κοσσυφοπέδιο χωρίς εθνοτικές διαφορές.

Όπως είπε εξαιτίας της πανδημίας, η κατάσταση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη έχει επιδεινωθεί.

«Συνεχίζουμε τις εργασίες για τη χειμερινή βοήθεια στο Κοσσυφοπέδιο και αυτή τη στιγμή διανέμουμε περίπου 100 τόνους άνθρακα.

»Ως ΜΚΟ “Ίδρυμα Ανθρωπιστικής Βοήθειας” εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους τους αδελφούς μας στην Τουρκία», δήλωσε ο Πουσκόλι.

Η διανομή της βοήθειας που ξεκίνησε για τις μειονοτικές κοινότητες στον Δήμο Fushë Kosova / Kosovo Polje θα συνεχιστεί στους δήμους Mamusha και Peja, όπως σημειώνει το τούρκικο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr