ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ουκρανία, Ρωσία, Τουρκία,

















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Euroleague: Ιστορικό «κάζο» για τον Παναθηναϊκό - Η Βαλένθια τον πέταξε έξω από το «σπίτι» του για το Final4
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε την Παρασκευή ότι η κατάσταση στην Ουκρανία επιδεινώνεται και πρέπει να αποτραπεί μια κλιμάκωση, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα διατηρήσει ανοιχτό τον εναέριο χώρο της.
Μιλώντας μετά τη συνάντηση του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, ο Τσαβούσογλου πρόσθεσε ότι Άγκυρα και Μόσχα βρίσκονται σε επαφή σε στρατιωτικό επίπεδο για να διασφαλίσουν ότι τουρκικά πλοία μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια από τα λιμάνια της Μαύρης Θάλασσας.
Ο ίδιος συμπλήρωσε ότι η Τουρκία θέλει να συγκεντρώσει τους υπουργούς Εξωτερικών της Ρωσίας και της Ουκρανίας σε ένα φόρουμ διπλωματίας στη νότια Τουρκία την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν κατέστη σαφές εάν οι υπουργοί θα παραστούν.






















































