ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενζίνη, Ενέργεια, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Ηλεκτρισμός, Ισπανία, Φυσικό Αέριο,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μείωση στην τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, του φυσικού αερίου και της βενζίνης θα εγκρίνει η κυβέρνηση της Ισπανίας στις 29 Μαρτίου, με ή χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών, ανακοίνωσε ο υπουργός Προεδρίας Φέλιξ Μπολάνιος.
Ο Μπολάνιος τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει «πλήρη επίγνωση» του κόστους που σημαίνει για τους Ισπανούς, η πληρωμή του λογαριασμού του ηλεκτρικού ρεύματος, η διατήρηση ζεστών σπιτιών στη χώρα αλλά και το γέμισμα των δεξαμενών με φυσικό αέριο.
«Και, για τον λόγο αυτό, αυτό που θα κάνει η Κυβέρνηση είναι να μειώσει την τιμή» αυτών των τριών υπηρεσιών, είπε, χέρι-χέρι με τους Ευρωπαίους εταίρους.
Σε κάθε περίπτωση, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι αυτό θα γίνει είτε υπάρχει είτε όχι συναίνεση σε ευρωπαϊκό επίπεδο για αυτό το θέμα.
Η πτώση των τιμών θα είναι «απλή και άμεση» για τα ισπανικά νοικοκυριά, τις εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες.























































