Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κρυφή ερωμένη του Πούτιν Αλίνα Καμπάεβα σε μυστικό σαλέ στην Ελβετία

Η κρυφή ερωμένη του Πούτιν Αλίνα Καμπάεβα σε μυστικό σαλέ στην Ελβετία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ρώσος πρόεδρος έχει «εξαφανίσει» κάθε ίχνος της αγαπημένης του, με τις φήμες να λένε ότι έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά – Όλη η οικογένεια βρίσκεται φρουρούμενη από έμπιστους του Πούτιν σε ένα πανάκριβο ορεινό κατάλυμα αξίας 30 εκατ. ευρώ.

Η προσωπική ζωή του Βλαντιμίρ Πούτιν μοιάζει να αρχίζει και να τελειώνει στον πρώτο του γάμο.

Φωτογραφίες, διηγήσεις, μαρτυρίες συνοδεύουν τη διαδρομή του με τη Λιουντμίλα Πούτινα από τη φτώχεια του Λένινγκραντ στο Κρεμλίνο.

Αφότου, όμως, η επί τρεις δεκαετίες σύζυγός του απομακρύνθηκε από το προσκήνιο, σκότος κάλυψε την προσωπική ζωή του Ρώσου προέδρου.

Μία από τις πιο σκηνοθετημένες και βεβιασμένες ανακοινώσεις διαζυγίου μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες έξω από το αμφιθέατρο του Κρεμλίνου, μετά από μια παράσταση μπαλέτου, έδωσε στον Πούτιν την ευκαιρία για επανεκκίνηση.

Ο πρώτος γάμος του είχε τελεστεί σε μια περίοδο που το στέλεχος της KGB δεν μπορούσε να φανταστεί τη μετεωρική του άνοδο.

Εξ ου και στεκόταν με αμηχανία μπροστά στον φακό ενώ αγκάλιαζε τις μικρές κόρες του κατά τη διάρκεια των οικογενειακών του διακοπών.

Όσο πέρναγαν τα χρόνια έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τις προστατεύσει από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους πολιτικούς αντιπάλους του.

Η ύπαρξή τους, όμως, δεν μπορούσε να αμφισβητηθεί, με τον ίδιο να παραδέχεται λέγοντας «έχω δύο κόρες, αλλά δεν επιθυμώ να μιλάω γι’ αυτές δημοσίως».

Έχοντας πάρει το μάθημά του, δεν δημοσιοποίησε ποτέ το νέο κεφάλαιο της προσωπικής του ζωής.

Ψίθυροι για τις εκάστοτε συντρόφους του και την απόκτηση και άλλων παιδιών έδιναν και έπαιρναν, αλλά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ακόμα και στα ρωσικά μίντια, η σύντροφος του Πούτιν και οι απόγονοί του ήταν θέμα ταμπού, από το οποίο όλοι τηρούσαν ασφαλείς αποστάσεις.

Με τα χρόνια οι Ρώσοι δημοσιογράφοι είδαν την καριέρα τους να απειλείται και σε ορισμένες περιπτώσεις να καταστρέφεται όταν επιχείρησαν να αποκαλύψουν λεπτομέρειες για την ερωτική ζωή του.

Γι’ αυτό και αναμασούσαν λεπτομέρειες από την πολύχρονη συμβίωσή του με την πρώτη του σύζυγο, η οποία του έχει αποδώσει τον χαρακτηρισμό «βαμπίρ», με τον ίδιο να έχει ανταπαντήσει πως «όποιος την αντέξει για παραπάνω από τρεις εβδομάδες δικαιούται μετάλλιο».

Ο μυστικοπαθής Πούτιν δεν έμοιαζε να ενοχλείται ιδιαίτερα ακόμα και για ντροπιαστικά γεγονότα, όπως τον εθισμό της μητέρας των δύο παιδιών του στην αστρολογία.

Η άγνωστη κόρη

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ο πόλεμος πυροδότησαν, όμως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή του Ρώσου προέδρου τώρα.

Ο παράνομος δεσμός του με τη Σβετλάνα Κριβονόγκιτς και η εκτός γάμου ενήλικη κόρη του επιβεβαίωσαν ότι δεν έχει μονάχα δύο κόρες, αλλά τρεις.

Είναι, όμως, τρία τα παιδιά του ή περισσότερα;

Πληροφορίες θέλουν τον Πούτιν να έχει αποκτήσει τέσσερα ακόμα μικρά παιδιά με την Αλίνα Καμπάεβα, η οποία αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι για τον ήδη ταλαιπωρημένο γάμο του.

Η άλλοτε πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής παραμένει η επίσημη σύντροφός του μέχρι και σήμερα.

Η Καμπάεβα γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1983 στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν και στην ηλικία των 12 ετών μετακόμισε στη Μόσχα.

Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και πριν από τον φημολογούμενο δεσμό της με τον Πούτιν.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της στην ενόργανη κέρδισε δύο ολυμπιακά μετάλλια, 14 παγκόσμια και 25 ευρωπαϊκά.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Καμπάεβα αποσύρθηκε από τη ρυθμική γυμναστική και στράφηκε στην πολιτική.

Το 2007 έγινε βουλευτίνα με το κόμμα Ενωμένη Ρωσία.

Έναν χρόνο αργότερα κέρδισε την προσοχή του Πούτιν.

Οι φήμες για τον δεσμό τους κυκλοφόρησαν πριν από το διαζύγιό του, με την Καμπάεβα να αποκαλείται ειρωνικά «πρώτη ερωμένη της Ρωσίας» και «μυστική Πρώτη Κυρία».

Αναγκάστηκε να δώσει μία τηλεοπτική συνέντευξη στην οποία αρνιόταν κάθε σχέση με τον Ρώσο πρόεδρο.

Οι φήμες, όμως, συνεχίστηκαν. Ειδικά μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του και τη συμπεριφορά του ίδιου του Πούτιν που έμοιαζε με ερωτοχτυπημένο νεαρό.

Ειδικά με τα λεγόμενά του στο τέλος μιας συνέντευξης Τύπου:

«Ένας Ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: “Είσαι ερωτευμένος;”. Του απάντησα: “Δηλαδή;”. Μου είπε: “Αγαπάς κάποια;”.

»Του είπα: “Ναι”. “Κι εκείνη, σ’ αγαπάει;”. “Ναι”. “Ε, τότε, μια χαρά”».

Αμέσως μετά η εφημερίδα «Moscovski Korrespondent» κυκλοφόρησε ένα αφιέρωμα για την προσωπική ζωή του Ρώσου προέδρου, στο οποίο εξιστορούσε ότι διατηρούσε επί χρόνια δεσμό με την Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής.

Τελικά αποφάσισε να χωρίσει και να μείνει μαζί της, καθώς η ίδια επιθυμούσε να γίνει μητέρα.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι μετά το διαζύγιο, η νεαρή γυναίκα προήχθη σε «τσαρίνα».

Τοποθετήθηκε επικεφαλής του ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group.

Δύο χρόνια μετά το διαζύγιο, η Καμπάεβα εθεάθη δημόσια φορώντας ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε με βέρα.

Ωστόσο, απέφευγε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την προέλευση και τη σημασία του.

Όταν κάποιος ρώτησε τον Πούτιν για τη σχέση του με την Καμπάεβα, αυτός απάντησε εξοργισμένος:

«Δεν υπάρχει κάτι πιο αντιπαθητικό από έναν άνθρωπο που προσπαθεί να χώσει την αδιάκριτη μύτη του και τις άρρωστες φαντασιώσεις του στις δουλειές των άλλων».

Παρά τις προσπάθειές τους να προστατέψουν τη σχέση τους, όλα συνηγορούν στο ότι έχουν παντρευτεί έξω από τη Μόσχα με μονάχα δύο μάρτυρες.

Μέχρι σήμερα -σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, με τα δύο από αυτά να είναι δίδυμα.

Τα δύο αγόρια και τα δίδυμα κορίτσια γεννήθηκαν στην Ελβετία και κατέχουν ελβετικά διαβατήρια.

Μετά τη γέννησή τους ο Ρώσος πρόεδρος λέγεται ότι χρησιμοποίησε φίλους ώστε να αποκτήσει η σύζυγός του την κυριότητα ενός απομονωμένου σαλέ στην Ελβετία.

Όλα τα μέλη της νέας οικογένειας Πούτιν, μάλιστα, βρίσκονται εκεί πριν από τη ρωσική εισβολή.

Η εμμονή του να προστατεύει την οικογένειά του αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής έχει εξαφανιστεί από προσώπου Γης από τον Οκτώβριο του 2018.

Έκτοτε, τα μόνα σημάδια ζωής που έχει δώσει είναι μια δήλωση που έκανε για να ευχηθεί «καλή τύχη» στη ρωσική ομάδα γυμναστικής γυναικών εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αυτή, όμως, έγινε γραπτώς και διαβάστηκε από την αθλητική ομοσπονδία.

Παρά τη μυστικοπάθεια, όμως, έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει λεπτομέρειες του κοινού βίου τους.

Η Καμπάεβα, ως φαίνεται, ξεκαθάρισε από την αρχή στον Ρώσο πρόεδρο ότι θέλει να εργάζεται.

Σε αντίθεση με την πρώην σύζυγό του, που εγκατέλειψε την καριέρα της επειδή απεχθανόταν την προβολή και τις δημόσιες εμφανίσεις, η Αλίνα είναι τελείως διαφορετική, γι’ αυτό και ασχολήθηκε με ρωσικές εταιρείες μίντια.

Απαρνήθηκε μια και καλή το παλαιό της περιβάλλον, με φίλες της από την περίοδο που αγωνίζονταν μαζί να έχουν υποστηρίξει ότι εξαφανίστηκε αλλάζοντας μέχρι και αριθμό τηλεφώνου.

Εμφανιζόταν μονάχα σε επίσημες περιστάσεις, έχοντας γύρω της εκπαιδευμένους άνδρες που είχαν αναλάβει την προστασία της.

Αυτόπτες μάρτυρες έχουν πει ότι μία επίσκεψή της σε καφέ της Μόσχας προκάλεσε πανικό.

Δεκάδες άνδρες με σκυλιά άδειασαν το μαγαζί, ελέγχοντας μέχρι και την τελευταία του γωνιά.

Στη συνέχεια η Καμπάεβα έφτασε συνοδευόμενη από δύο φίλες της.

Τη μία ώρα που έμειναν εκεί, πάνω από 15 ένοπλοι άνδρες είχαν πολιορκήσει τον χώρο.

Μετά εκείνη εξαφανίστηκε υπό τη συνοδεία πολυτελών αυτοκινήτων και μηχανών.

Οι Αρχές της Ελβετίας γνωρίζουν την ταυτότητα των παιδιών του ζεύγους, αλλά και την ακριβή τοποθεσία του ακινήτου στο οποίο διαμένουν.

Το κόστος του μάλιστα ξεπερνάει τα 30 εκατ. δολάρια.

Είναι ένα πολυτελές σαλέ σε μια μεγάλη έκταση γης, όπου βρίσκονται η Καμπάεβα, τα παιδιά, νταντάδες, προσωπικό, σωματοφύλακες, αλλά και ελάχιστα μέλη της οικογένειάς της.

Ειδική ομάδα προστασίας

Ο Πούτιν δεν εμπιστεύεται κανέναν άλλον πέρα από μέλη της ειδικής Μονάδας Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας της Ρωσίας, η οποία έχει τις ρίζες της στο 1881, όταν ο Τσάρος Αλέξανδρος Γ’ περιστοιχιζόταν από φρουρούς μετά τη δολοφονία του πατέρα του.

Άνδρες οπλισμένοι με πιστόλια υψηλής ισχύος, αλλά και άτομα για να δοκιμάζουν το φαγητό της οικογένειας είναι στη διάθεσή τους 24 ώρες το 24ωρο.

Έχουν, μάλιστα, εξαφανιστεί τα κινητά τηλέφωνά τους ώστε να μην εντοπίζονται. Στο πλευρό της οικογένειας είναι και τρεις γιατροί.

Ένας παιδίατρος, αλλά και δύο άλλοι που ανήκουν στον κύκλο εμπιστοσύνης του Πούτιν.

Το ζευγάρι επικοινωνεί μέσω ειδικών τηλεφώνων που είναι αδύνατον να εντοπιστούν.

Παρόμοια μέτρα ασφαλείας ισχύουν και για τις δύο μεγαλύτερες κόρες του Ρώσου προέδρου με τις οικογένειές τους.

Η μία έχει φύγει από τη Ρωσία, ενώ η άλλη αρνήθηκε να μετακινηθεί, δηλώνοντας ότι αισθάνεται «πιο ασφαλής» στη χώρα της.

Ακόμα και η πρώην σύζυγός του, με τον κατά 20 χρόνια νεότερο σύντροφό της, έχει εγκαταλείψει το σπίτι της για ένα καταφύγιο.

Την ίδια στιγμή που οι άνθρωποι του Πούτιν λαμβάνουν μέτρα, οργιάζουν οι φήμες ότι είναι ασθενής.

Μέχρι στιγμής, πάντως, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τα δυτικά μίντια συγκρίνουν φωτογραφίες του από το παρελθόν, ισχυριζόμενα ότι μοιάζει πιο κουρασμένος, χλωμός και εύθραυστος.

Τα μέτρα που λαμβάνει για τον κορωνοϊό και η απόσταση που επιτάσσει από τους συνεργάτες του έχουν δώσει τροφή σε φήμες για πιθανή πτώση του ανοσοποιητικού του συστήματος.

Ο πρώην επικεφαλής των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών MI6 σερ Ρίτσαρντ Ντέρλοβ υποστήριξε ότι οι κινήσεις του Πούτιν καταδεικνύουν ότι θα μπορούσε να έχει πάρκινσον.

Στο παρελθόν έχει γίνει πολύς λόγος και για χρήση στεροειδών.

Κάποιοι έχουν επικαλεστεί ότι σε αυτά οφείλονται και οι αλλαγές στο σχήμα του προσώπου του.

Από την άλλη, δεν είναι μυστικό για πολλούς γιατρούς ότι το πρόσωπο του Ρώσου προέδρου έχει αλλάξει από αισθητικές παρεμβάσεις.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει ούτε με την προσωπική του ζωή, ούτε και με την υγεία του.

Σε αντίθεση με χώρες της Δύσης, που είναι περιορισμένα αυτά που μπορεί να κρύψει ένας ηγέτης, στη Ρωσία ο Πούτιν διατηρεί μια μυστικοπάθεια που θυμίζει περασμένους καιρούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Κάμαλα Χάρις: Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από το μακελειό στη Μόσχα

Μάρσελ Ντέτλινγκ (Ελβετία): «Στην Ελβετία κυβερνά ο λαός και όχι οι γραφειοκράτες στις Βρυξέλλες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr