Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπάιντεν: Ο Πούτιν δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία

Μπάιντεν: Ο Πούτιν δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε το Σάββατο από τη Βαρσοβία ότι η μάχη «μεταξύ της δημοκρατίας και της απολυταρχίας» θα είναι μακρά και ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται «στο πλευρό» της Ουκρανίας.

«Αυτή η μάχη δεν θα κερδηθεί σε λίγες ημέρες ή μήνες.

»Πρέπει να οπλιστούμε για μια μακρά μάχη ενώπιον μας», είπε ο Μπάιντεν, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας που εκφώνησε στο παλάτι της Βαρσοβίας.

Παράλληλα, διαβεβαίωσε τους Ουκρανούς: «Βρισκόμαστε στο πλευρό σας».

Ο Μπάιντεν υποστήριξε επίσης ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία και ότι ο πόλεμος που εξαπέλυσε εναντίον της Ουκρανίας έχει μια στρατηγική αποτυχία για τη Μόσχα.

«Για όνομα του Θεού, αυτός ο άνθρωπος δεν μπορεί να παραμείνει στην εξουσία», είπε ο Μπάιντεν τονίζοντας επίσης ότι ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας, τώρα στον δεύτερο μήνα της, έχει ενώσει τη Δύση, προσθέτοντας ότι το ΝΑΤΟ ήταν μια αμυντική συμμαχία που ποτέ δεν επεδίωξε την κατάρρευση της Ρωσίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στρατηγική σιωπή: Στην Ουάσιγκτον ο Νετανιάχου για σύνοδο «κεκλεισμένων των θυρών» υπό τον φόβο του Ιράν

Ο Νετανιάχου ταξιδεύει στις ΗΠΑ για να συναντήσει τον Τραμπ

Μήνυμα Λαβρόφ σε Ευρώπη: «Οι ΗΠΑ θα σας εγκαταλείψουν αν στείλετε στρατό στην Ουκρανία»

Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα υποδεχθεί τον Κινέζο Πρόεδρο στον Λευκό Οίκο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr