ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ρωσία κάλεσε για ακόμη μια φορά τις ουκρανικές δυνάμεις στο λιμάνι στρατηγικής σημασίας Μαριούπολη να καταθέσουν τα όπλα.
Οι ουκρανικές δυνάμεις και οι ξένοι μισθοφόροι θα μπορέσουν να φύγουν με ασφάλεια από την πόλη και να μεταβούν σε περιοχές ελεγχόμενες από το Κίεβο μέσω διαδρόμου διαφυγής σήμερα το πρωί, δήλωσε ο Ρώσος υποστράτηγος Μιχαήλ Μιζίντσεφ.
«Όλοι όσοι καταθέσουν τα όπλα έχουν εγγυημένες τις ζωές τους», διαβεβαίωσε ο Ρώσος ανώτερος αξιωματικός.
Ο ίδιος ανήγγειλε ότι θα γίνει νέα προσπάθεια για να απομακρυνθούν άμαχοι και ξένοι υπήκοοι από την πόλη σήμερα.
Τις τελευταίες ημέρες, υποστήριξε ο υποστράτηγος Μιζίντσεφ, η ουκρανική πλευρά εμπόδισε επανειλημμένα την απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη.
Η πληροφορία αυτή είναι αδύνατον να επαληθευτεί με ανεξάρτητο τρόπο.
Στην απογευματινή αναφορά του, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας έκανε γνωστό ακόμη πως δυνάμεις του κατέστρεψαν δύο αποθήκες πυρομαχικών, έναν χώρο αποθήκευσης καυσίμων και δύο θέσεις διοίκησης και ελέγχου σε νέες επιδρομές.
Ανέφερε επίσης ότι οι φιλορώσοι αυτονομιστές προέλασαν δύο χιλιόμετρα στην περιφέρεια Λουγκάνσκ.
Σύμφωνα με τη Μόσχα, το 90% της περιφέρειας αυτής δεν βρίσκεται πλέον υπό τον έλεγχο των ουκρανικών δυνάμεων.























































