ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκλογικό θρίλερ αναδεικνύει το exit poll, που δημοσιεύει η βελγική La Libre, σχετικά με τις εκλογές στη Γαλλία, καθώς ο Εμανουέλ Μακρόν και η Μαρίν Λεπέν συγκεντρώνουν ακριβώς το ίδιο ποσοστό.
Συγκεκριμένα, η La Libre, επικαλούμενη έγκυρη πηγή, σημειώνει πως βάσει ενός πρώτου exit poll, που διενεργήθηκε μεταξύ των ψηφοφόρων που αποχωρούσαν από τα εκλογικά τμήματα, ο Εμμανουέλ Μακρόν και η Μαρίν Λεπέν συγκεντρώνουν και οι δύο από 24%.
Τρίτος έρχεται ο Ζαν Λυκ Μελανσόν με 19% των ψήφων, ενώ ακολουθούν η Βαλερί Πεκρές και ο Ερίκ Ζεμούρ με 8% αντίστοιχα.
Ο ιστότοπος της βελγικής εφημερίδας επισημαίνει πως πρόκειται μόλις για το πρώτο exit poll, που διενεργήθηκε από ένα από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα και σημειώνει ότι αυτά τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά και αναμένεται να αλλάξουν σημαντικά.























































