ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενέργεια, Ηλεκτρικό Ρεύμα, Ηλεκτρισμός, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, Τουρκία, Φατίχ Ντονμέζ, Φυσικό Αέριο,


















































Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ είπε ότι σε 2,9 εκατομμύρια Τούρκους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας διακόπηκε η ηλεκτροδότηση το 2021.
Ο υπουργός ανέφερε το παραπάνω ως απάντηση σε κοινοβουλευτική ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Ερκάν Αϊντίν.
Ο Ντονμέζ ανακοίνωσε επίσης ότι σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο πελάτες διακόπηκε το φυσικό αέριο το 2021.
Ο υπουργός Ντονμέζ είπε ακόμα ότι οι απλήρωτοι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος το 2021 είναι ύψους 850,1 εκατομμυρίων τουρκικών λιρών (53,4 εκατ. ευρώ) και 368,5 εκατομμύρια λίρες (23, εκατ. ευρώ) για λογαριασμούς φυσικού αερίου.
Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο ηγέτης της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, ανακοίνωσε ότι του έκοψαν το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι.
Τον Φεβρουάριο, ο Κιλιτσντάρογλου είχε πει ότι δεν θα πληρώσει λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος έως ότου η κυβέρνηση αποσύρει τις υπέρογκες αυξήσεις των τιμών.























































