ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντόνιο Γκουτέρες, Κίεβο, Μαριούπολη, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ουκρανία, Ρωσία,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Κίεβο δέχθηκε την Πέμπτη βομβαρδισμούς, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στην ουκρανική πρωτεύουσα, όπως μεταδίδουν ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP).
Οι δημοσιογράφοι του AFP βρέθηκαν σε μια πληγείσα περιοχή και ανέφεραν εκτεταμένες ζημιές σε κτίριο που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, ενώ στο σημείο είχαν αναπτυχθεί σωστικά συνεργεία και αστυνομικοί.
Ο δήμαρχος του Κιέβου, Βιτάλι Κλίτσκο, επιβεβαίωσε σε ανάρτησή του στο Telegram δύο επιθέσεις σε μια από τις συνοικίες της ουκρανικής πρωτεύουσας.
Μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο γγ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι τα Ηνωμένα Έθνη κάνουν ό,τι μπορούν για να καταστεί δυνατή η εκκένωση του εργοστασίου χάλυβα στη Μαριούπολη, όπου έχουν βρει καταφύγιο στρατιώτες και άμαχοι.























































