ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Τούρκοι συνέλαβαν 100 Κούρδους αντάρτες από την Κομπάνι

Οι Τούρκοι συνέλαβαν 100 Κούρδους αντάρτες από την Κομπάνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το κράτος τρομοκράτης της Τουρκίας, σύμμαχος με το Ισλαμικό Κράτος, συνέλαβε περισσότερους από 100 Κούρδους αντάρτες, υπερασπιστές της Κομπάνι, όταν πέρασαν τα σύνορα για να νοσηλευτούν, οι περισσότεροι εξ αυτών τραυματισμένοι.

Το ισλαμιστικό καθεστώς Ερντογάν, ενώ νοσηλεύει και φροντίζει αυτή τη στιγμή που γράφουμε 700 δολοφόνους του Ισλαμικού Κράτους, αντί να φυλακίσει τους τζιχαντιστές μακελάρηδες και τρομοκράτες, φυλάκισε τους Κούρδους ανάρτες.

Οι Κούρδοι αντάρτες ξεκίνησαν απεργία πείνας για να καταγγείλουν τη σύλληψή τους από τις τουρκικές Αρχές.

Η Άγκυρα δικαιολογεί τη σύλληψη των τραυματιών ότι “ενδέχεται να συνδέονται με τους Κούρδους αντάρτες στην Τουρκία”.

Για τους 700 τζιχαντιστές, όμως, που δεν ενδέχεται -είναι βέβαιο- ότι έχουν εμπλακεί σε αποκεφαλισμούς, βιασμούς και άλλες ανείπωτες βαρβαρότητες, η Άγκυρα δεν έχει πρόβλημα να τους νοσηλεύει. Διότι η Άγκυρα δεν κινδυνεύει από το Ισλαμικό Κράτος, το Ισλαμικό Κράτος είναι ο Ερντογάν και η παρέα του.

Ο Κούρδος βουλευτής στην τουρκική εθνοσυνέλευση, Ιμπραχίμ Αϊχάν, κατήγγειλε ότι περίπου 160 μέλη του κόμματος Δημοκρατική Ένωση (PYD), του κυριότερου κουρδικού κόμματος της Συρίας, κρατούνται εδώ και εννέα ημέρες στο Σουρούτς, στη μεθόριο της Τουρκίας με τη Συρία.

«Κρατούνται χωρίς να τους βαρύνει κάποια κατηγορία, σε μεγάλη νομική αβεβαιότητα, είναι μια τραγωδία», δήλωσε ο Ιμπραχίμ Αϊχάν, βουλευτής του Κόμματος της Δημοκρατίας των Λαών (HDP).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο

Ηγέτης της Χεζμπολάχ: Ο οπλισμός της οργάνωσης εκτός της ατζέντας των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Λιβάνου – «Δεν θα παραδοθούμε»

Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων – Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της Τουρκίας

Λίβανος και Συρία για την ενίσχυση των συνοριακών ελέγχων

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr