ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προτροπή Ντράγκι σε Μπάιντεν: Τηλεφώνησε στον Πούτιν να τελειώσει ο πόλεμος

Προτροπή Ντράγκι σε Μπάιντεν: Τηλεφώνησε στον Πούτιν να τελειώσει ο πόλεμος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να τηλεφωνήσει στον Βλαντιμίρ Πούτιν, προέτρεψε τον Τζο Μπάιντεν ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι ώστε να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, κατά την συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου την Πέμπτη, ο Ιταλός πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι τόνισε ότι για να σταματήσει ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει όλοι να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι, αρχίζοντας από τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως γράφει στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα La Repubblica, o Ιταλός τεχνοκράτης πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι «στα πλαίσια αυτά, ο Τζο Μπάιντεν πρέπει να τηλεφωνήσει στον Πούτιν».

Ο Ιταλός πρωθυπουργός εξήγησε επίσης ότι πρέπει να ξαναρχίσουν επαφές σε όλα τα επίπεδα, «χωρίς να ξεχάσει, κανείς τι συνέβη -διότι αυτό είναι αδύνατον- αλλά και με την προοπτική να στρέψουμε το βλέμμα στο μέλλον».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πούτιν: Πιθανό οι μεγάλες δυνάμεις να αναπτύξουν όπλα μαζικής καταστροφής στις διεθνείς συγκρούσεις

Η Ρωσία προειδοποίησε τη Δανία για «κίνδυνο σοβαρού περιστατικού»

Δένδιας από Βρυξέλλες: Η Τουρκία αποτελεί απειλή για την Ελλάδα – Ανεπαρκής η ευρωπαϊκή άμυνα

Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»

Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr