Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες αιματηρές συγκρούσεις στη Μαριούπολη (σκληρές εικόνες και βίντεο)

Νέες αιματηρές συγκρούσεις στη Μαριούπολη (σκληρές εικόνες και βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τρεις Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί και εννέα ακόμη τραυματίες είναι ο απολογισμός των συγκρούσεων στα περίχωρα της επαρχίας Μαριούπολη στην Ουκρανία, οι οποίες αναζωπυρώνονται τις τελευταίες δύο ημέρες.

Οι αυτονομιστές βομβάρδισαν με εκτοξευτήρες ρουκετών και όλμους θέσεις του ουκρανικού στρατού στα βορειοανατολικά προάστια της Μαριούπολης, που βρίσκεται στην Αζοφική θάλασσα, σημείωσε ο Αντρίι Λισένκο.

Οι νέες μάχες ξεκίνησαν μόλις δύο ημέρες μετά το θάνατο επτά Ελλήνων ομογενών στο χωριό Σαρτανά, λίγα χιλιόμετρα από τη Μαριούπολη, την ώρα που βρίσκονταν σε κηδεία.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά την τραγωδία στο χωριό Σαρτανά, η οποία εκτός από τους επτά νεκρούς, έστειλε και 15 ακόμα ομογενείς με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο.

Το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες, λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση με όλμους

Και ενώ ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί από ποιανών τα πυρά έπεσαν νεκροί οι Έλληνες της Ουκρανίας, οι καθεστωτικές δυνάμεις του Ποροσένκο έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στους επτά νεκρούς, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Παρά την εφαρμογή της εκεχειρίας από τις 5 Σεπτεμβρίου, οι μάχες συνεχίζονται και την περιοχή γύρω από το αεροδρόμιο του Ντονέτσκ, καθώς οι δυνάμεις του Κιέβου με τη συνδρομή των νεοναζί ταγμάτων θέλουν να το καταστρέψουν ολοσχερώς, αποκλείοντας κάθε τρόπο ανεφοδιασμού της επαρχίας.

Την ίδια τακτική ακολουθούν οι ουκρνανικές δυνάμεις του Κιέβου και στο αεροδρόμιο του Λουγκάνσκ. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τα απομεινάρια αυτού που κάποτε ήταν αεροδρόμιο…

Η αναζωπύρωση των μαχών και οι επιθέσεις των Ουκρανών νεοναζί, μόνο άσχετες με την εν εξελίξει Σύνοδο Κορυφής στο Μιλάνο δεν μπορούν να θεωρηθούν, καθώς σε αυτήν σε αντίθεση με ό,τι αναμενόταν, παραβρίσκεται και ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μπλίνκεν για επίθεση στο Ιράν: Οι ΗΠΑ δεν συμμετείχαν σε καμία επιθετική επιχείρηση

Λαβρόφ: Η Ρωσία είναι έτοιμη για συνομιλίες στην Ουκρανία, αλλά όχι με τον Ζελένσκι

Πολωνία: Συνελήφθη ύποπτος για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι σε συνεργασία με Ρώσους κατασκόπους

Γερμανία: Ρώσοι κατάσκοποι σχεδίαζαν δολιοφθορές σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις και σιδηροδρόμους

Ο φιλότουρκος «τενεκές» Μπορέλ θέλει να στείλουμε αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr