ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ουκρανία,


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άκρως ελεγχόμενο από τους δυτικούς, στην παρούσα φάση, το ουκρανικό κοινοβούλιο έχει εξαπολύσει κανονικό πογκρόμ κατά των στελεχών της φιλορωσικής κυβέρνησης.
Την Κυριακή έδωσε εντολή για τη σύλληψη του πρώην υπουργού Εσόδων Ολεκσάντερ Κλιμένκο και του πρώην γενικού εισαγγελέα Βίκτορ Πσόνκα.
Ο Όλεχ Μαχνίτσκι που εκτελεί χρέη γενικού εισαγγελέα δήλωσε ότι «μια έρευνα έχει αρχίσει και μια ερευνητική-επιχειρησιακή ομάδα εργάζεται για τη προφυλάκιση των προσώπων αυτών προκειμένου να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».
Ο νέος υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, Αρσέν Αβάκοφ, δήλωσε επίσης στο κοινοβούλιο ότι η αστυνομία συνεργάζεται με την υπηρεσία κρατικής ασφάλειας και το γραφείο του γενικού εισαγγελέα για τη διεξαγωγή έρευνας «σοβαρών εγκλημάτων κατά του ουκρανικού λαού, συμπεριλαμβανομένων αυτών που διαπράχθηκαν από πρώην αρχηγούς του κράτους».























































