Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Twitter σε Έλον Μασκ: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια» – Ακυρώθηκε η εξαγορά

Twitter σε Έλον Μασκ: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια» – Ακυρώθηκε η εξαγορά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Twitter, Έλον Μασκ,

«Θα τα πούμε στα δικαστήρια», διεμήνυσε η Twitter στον Έλον Μασκ, ο οποίος ακύρωσε την εξαγορά του μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Το συμβούλιο του Twitter έχει δεσμευτεί να κλείσει τη συναλλαγή με την τιμή και τους όρους που έχουν συμφωνηθεί με τον κ. Μασκ και σχεδιάζει να κινήσει νομικά μέτρα για την επιβολή της συμφωνίας συγχώνευσης», έγραψε ο πρόεδρος του Twitter, Μπρετ Τέιλορ, λιγότερο από μία ώρα αφότου είπε η νομική ομάδα του Μασκ αποφάσισε να αποχωρήσει από τη συμφωνία σε μια κατάθεση στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

«Είμαστε σίγουροι ότι θα επικρατήσουμε στο Πρωτοδικείο του Ντέλαγουερ».

Εάν παρακολουθείτε τις ανατροπές αυτής της συμφωνίας, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Twitter σχεδιάζει να πολεμήσει.

Λίγο αφότου ο Μασκ είπε ότι θα αγόραζε το Twitter και θα το έκανε ιδιωτικό, άρχισε να θέτει τις βάσεις για τους λόγους για τους οποίους θα μπορούσε να υποχωρήσει, ισχυριζόμενος ότι το Twitter δεν ήταν διαθέσιμο για τον αριθμό των bots στην πλατφόρμα.

ο Twitter επέμεινε στον Μασκ και στο κοινό ότι έχει τα bots υπό έλεγχο και ότι σκοπεύει να επιβάλει τη συμφωνία συγχώνευσης.

Όταν ο Μασκ και το Twitter υπέγραψαν για πρώτη φορά τη συμφωνία, και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να καταβάλουν ρήτρα τερματισμού 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε περίπτωση που οι δύο υποχωρήσουν για συγκεκριμένους λόγους.

Ο Μασκ συμφώνησε να πληρώσει το ποσό εάν δεν είναι σε θέση να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση που χρειάζεται για να ολοκληρώσει την εξαγορά.

Και το Twitter συμφώνησε να πληρώσει το τέλος εάν βρει άλλον αγοραστή ή το διοικητικό συμβούλιο του συνέστησε στους μετόχους να ψηφίσουν κατά της προσφοράς του Μασκ.

Εφόσον ο Μασκ ισχυρίζεται ότι το Twitter παραβίασε τους όρους της συμφωνίας μη γνωστοποιώντας κρίσιμες επιχειρηματικές πληροφορίες όσον αφορά τα bots, φαίνεται ότι προσπαθεί να ξεφύγει χωρίς να πληρώσει τίποτα.

Με το Twitter να λέει ότι πρόκειται να δώσει μάχη για να πληρώσει ο Μασκ, αυτή η ήδη τρελή, μαμούθ συμφωνία θα μπορούσε σύντομα να εξελιχθεί σε μια παρατεταμένη, ακατάστατη νομική μάχη.

Σε ένα εσωτερικό σημείωμα προς τους υπαλλήλους του Twitter που στάλθηκε την Παρασκευή και ελήφθη από το The Verge, ο γενικός σύμβουλος της εταιρείας, Σιν Έτζετ, είπε στους υπαλλήλους να «απέχουν από το Tweeting, το Slacking ή την κοινοποίηση οποιουδήποτε σχολίου σχετικά με τη συγχώνευση» και ότι η διοίκηση θα είναι «πολύ περιορισμένη. για το τι μπορούμε να μοιραστούμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έλον Μασκ: «Ποιο μονοπάτι θέλετε για την τεχνητή νοημοσύνη;»: «Μέγιστη αναζήτηση της αλήθειας» ή «Woke ρατσισμό»

Εκτοξεύτηκε ο «Οδυσσέας» του Έλον Μασκ που φιλοδοξεί να πατήσει στη Σελήνη

Έλον Μασκ: «Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα» ο Πούτιν να χάσει τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας

Wall Street Journal: Ο Έλον Μασκ κάνει LSD, κοκαΐνη, Ecstasy, μανιτάρια και κεταμίνη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά έρευνα για την πλατφόρμα «Χ» του Έλον Μασκ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr