Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαλίφα Χάφταρ: Ο στρατός είναι πάντα «σε ετοιμότητα» για να υπερασπιστεί τη Λιβύη

Χαλίφα Χάφταρ: Ο στρατός είναι πάντα «σε ετοιμότητα» για να υπερασπιστεί τη Λιβύη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λιβύη, Χαλίφα Χαφτάρ,

Ο Γενικός Διοικητής του Λιβυκού Στρατού, στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, συναντήθηκε με πλήθος αρχηγών επιτελείων, στρατιωτικούς επικεφαλής και αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων, όπως δημοσιεύει η Roayah News.

Ο υποστράτηγος Χαλίντ αλ Μαχτζούμπ, διευθυντής του Τμήματος Ηθικής Καθοδήγησης, δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο «Sputnik», ότι ο Στρατάρχης τόνισε κατά τη συνάντησή του ότι ο λιβυκός στρατός είναι πάντα «σε ετοιμότητα» για να υπερασπιστεί τη Λιβύη ανά πάσα στιγμή.

Ο Χάφταρ τόνισε ότι τα μέλη του λιβυκού στρατού είναι «οι γιοι αυτού του λαού» και πρέπει να υποστηρίξουν τους προσανατολισμούς του λαού, όποιες και αν είναι οι προκλήσεις.

Ο στρατάρχης τόνισε επίσης την ανάγκη να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του λιβυκού στρατού και να δοθεί το καλό παράδειγμα σε όλες τις στρατιωτικές μονάδες, όπως σημειώνεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι – Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Λιβύη διαμήνυσε στον Ντμπεϊμπά: Το ανυπόστατο και παράνομο «”τουρκο-λιβυκό μνημόνιο” για τις θαλάσσιες ζώνες, είναι ένα αγκάθι που δηλητηριάζει τις σχέσεις και εμποδίζει επενδύσεις και συνεργασίες»

Ετήσια Έκθεση CFR: Οι εστίες ανάφλεξης του 2026 – Η διεθνής αταξία σε πρώτο πλάνο

Ο Νίκος Φαραντούρης τον Ιανουάριο στη Δυτ. Λιβύη – Θα τους πει να αποσύρουν το ανυπόστατο μνημόνιο Άγκυρας-Τρίπολης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr