Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μιανμάρ: Ο δικτάτορας Μιν Αούνγκ Χλάινγκ θα πληρώνει το ρωσικό πετρέλαιο σε ρούβλια

Μιανμάρ: Ο δικτάτορας Μιν Αούνγκ Χλάινγκ θα πληρώνει το ρωσικό πετρέλαιο σε ρούβλια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μιανμάρ έχει αρχίζει να αγοράζει πετρελαϊκά προϊόντα από τη Ρωσία και είναι διατεθειμένη να αποπληρώνει τη Μόσχα σε ρούβλια, δήλωσε ο επικεφαλής του στρατιωτικού καθεστώτος της ασιατικής χώρας, ο στρατηγός Μιν Αούνγκ Χλάινγκ (Min Aung Hlaing), σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Σε ανακοίνωσή του, το Κρεμλίνο ανέφερε πως ο στρατηγός είχε συνάντηση με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν στο Οικονομικό Φόρουμ της Ανατολής στο Βλαδιβοστόκ.

«Οι σχέσεις μας αναπτύσσονται με θετικό τρόπο», φέρεται να δήλωσε ο κ. Πούτιν κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Μιν Αούνγκ Χλάινγκ.

Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι που έκανε στη Ρωσία ο επικεφαλής της στρατιωτικής χούντας της Μιανμάρ μέσα σε χρονικό διάστημα δυο μηνών, καθώς το καθεστώς του προσπαθεί να εδραιώσει τις λιγοστές διεθνείς συμμαχίες του αντιμέτωπο με τη συνεχιζόμενη διεθνή πίεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι

Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο

Ρώσοι πράκτορες «πιέζουν» Βέλγους πολιτικούς και τραπεζίτες να μην «ακουμπήσουν» τα «παγωμένα» ρωσικά δισ.

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr