ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ζαπορίζια, Λουγκάντσκ, Ντμίτρι Πεσκόφ, Ντονέτσκ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Βλαντιμίρ Πούτιν θα υπογράψει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 15.00 διάταγμα προσάρτησης των τεσσάρων περιοχών της Ουκρανίας μετά την ολοκλήρωση των δημοψηφισμάτων.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος θα προχωρήσει σε μία σημαντική ομιλία.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι ο Πούτιν αναμένεται να συναντηθεί με τους επικεφαλής των περιοχών αυτών της Ουκρανίας, που πλέον για τη Μόσχα θα θεωρούνται ρωσικό έδαφος από την Παρασκευή.
Οι βιαστικά οργανωμένες ψηφοφορίες διεξήχθησαν επί πέντε ημέρες στις ανατολικές περιοχές του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, καθώς και στη Ζαπορίζια και τη Χερσώνα στα νότια, που μαζί αποτελούν περίπου το 15% της ουκρανικής επικράτειας.
























































