ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ερντογάν για Μακρόν: «Οι σύζυγοί μας συνεννοούνται καλά – Εμείς όχι»

Ερντογάν για Μακρόν: «Οι σύζυγοί μας συνεννοούνται καλά – Εμείς όχι»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Οι σύζυγοί μας συνεννοούνται καλά. Εμείς όχι» είπε μιλώντας σε δημοσιογράφους χθες, Πέμπτη, από την Πράγα, αναφορικά με τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρεζέπ Ταγιπ Ερντογάν, όπως αναφέρει ο γαλλικός τηλεοπτικός σταθμός BFM.

Σύμφωνα με τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, λίγο νωρίτερα ο Τούρκος πρόεδρος «πιάστηκε» να «πειράζει» τον Εμανουέλ Μακρόν προτείνοντας του, ενώπιον του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχέμ Αλίεφ, την προσχώρηση της Γαλλίας στον Οργανισμό των τουρκόφωνων χωρών της κεντρικής Ασίας.

«Θα σε δεχθούμε, αν το θες» ακούστηκε να λέει ο Τούρκος πρόεδρος, για να δεχθεί στη συνέχεια από τον Γάλλο πρόεδρο, όπως αναφέρει το BFM και αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ηνωμένο Βασίλειο συνέλαβε Τούρκο για παροχή χρηματοδότησης και προμηθειών στη Χαμάς ως δήθεν… ανθρωπιστική βοήθεια

Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί – Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»

Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη

Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο – Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του

Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr