ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Ο ουκρανικός στρατός παραδέχτηκε ότι εκτόξευσε πύραυλο αεράμυνας κοντά στην Πολωνία

ΗΠΑ: Ο ουκρανικός στρατός παραδέχτηκε ότι εκτόξευσε πύραυλο αεράμυνας κοντά στην Πολωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ουκρανικός στρατός είπε στις ΗΠΑ και στους Συμμάχους στο ΝΑΤΟ, ότι προσπάθησε να αναχαιτίσει έναν ρωσικό πύραυλο στο χρονικό διάστημα και κοντά στην τοποθεσία που κατεγράφη η πτώση πυραύλου στην Πολωνία, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος στο CNN.

Δεν είναι σαφές ότι αυτός ο πύραυλος αεράμυνας είναι ο ίδιος πύραυλος που έπληξε την Πολωνία, ωστόσο οι πληροφορίες εντάσσονται στο πλαίσιο αξιολόγησης των ΗΠΑ για το χτύπημα.

Εκπρόσωπος του Πενταγώνου παρέπεμψε το CNN σε σχόλια του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν χθες το βράδυ, ο οποίος τόνισε πως «είναι απίθανο, με βάση την τροχιά του, να εκτοξεύθηκε από τη Ρωσία. Αλλά θα το δούμε».

Και σήμερα, όμως, ο Μπάιντεν ενημέρωσε G7 και ΝΑΤΟ πως ο πύραυλους που έπεσε στην Πολωνία, προήλθε από τους Ουκρανούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: Η Ουκρανία έπληξε με πυραύλους ρωσικό εργοστάσιο αμυντικής βιομηχανίας (βίντεο)

Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα – Στα 400 εκατ. δολάρια

Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ

Επιστολή Φαραντούρη στο Κογκρέσο για τον τουρκικό επανεξοπλισμό: «Μην ανατρέψετε την ισορροπία στην Αν. Μεσόγειο»

Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr