ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το αφήγημα περί απειλούμενης Τουρκίας συνεχίζουν να προβάλλουν ο Ταγίπ Ερντογάν και ο κυβερνητικός του εταίρος Ντεβλέτ Μπαχτσελί με τον δεύτερο να κατηγορεί τις ξένες δυνάμεις και την Ελλάδα ότι θέλουν «να μας επιστρέψουν στο 1919».
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ντ. Μπαχτσελί ανέφερε χαρακτηριστικά πως «οι σημερινές συνθήκες έχουν ομοιότητες με τις παγκόσμιες επιβολές του 1919.
»Θέλουν να πάνε τον τουρκικό λαό στην εποχή πριν από τη Συνθήκη της Λωζάνης και θέλουν να φέρουν μπροστά μας τους όρους της Συνθήκης των Σεβρών».
Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστική Δράση, «ο αιώνας της Τουρκίας κινείται σαν το βέλος με μεγάλη ταχύτητα προς τον στόχο του».























































