Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δύο Βρετανοί εθελοντές αγνοούνται στην Ανατ. Ουκρανία

Δύο Βρετανοί εθελοντές αγνοούνται στην Ανατ. Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία,

Η ουκρανική Αστυνομία ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι αναζητεί δύο Βρετανούς εθελοντές που αγνοούνται στην ανατολική Ουκρανία, όπου μαίνονται σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ ουκρανικών και ρωσικών δυνάμεων.

Η Αστυνομία ανέφερε ότι πρόκειται για τους Άντριου Μπάγκσο και Κρίστοφερ Πάρι, προσθέτοντας ότι προσπαθεί να εξακριβώσει πού βρίσκονται.

Οι δύο αναχώρησαν από την πόλη Κραματόρσκ για την πόλη Σολεντάρ το πρωί της Παρασκευής και δηλώθηκαν αγνοούμενοι το βράδυ του Σαββάτου αφού χάθηκε η επαφή μαζί τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι άνδρες είναι ηλικίας 28 και 48 ετών, αλλά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για την εθελοντική τους εργασία.

Το Κραματόρσκ απέχει περίπου 80 χιλιόμετρα από το Σολεντάρ, όπου ο στρατός της Ουκρανίας αναφέρει ότι μαίνονται σφοδρές μάχες.

«Στηρίζουμε τις οικογένειες των δύο Βρετανών που αγνοούνται στην Ουκρανία», ανέφερε το βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών.

Οι αγνοούμενοι είναι εθελοντές που βοηθούν στην εκκένωση πολιτών και στις ανθρωπιστικές προσπάθειες στην κατεστραμμένη από τον πόλεμο περιοχή του Ντόνετσκ, επισημαίνει το Sky News.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ουκρανία: Ρωσική μαζική επίθεση με drones και πυραύλους δέχτηκε το Κιέβο

Το Ηνωμένο Βασίλειο αναπτύσσει το σύστημα αεράμυνας Rapid Sentry στο Κουβέιτ μετά την επίθεση σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις

Ο Τραμπ χρησιμοποίησε τη βοήθεια προς την Ουκρανία για να πιέσει την Ευρώπη να προσχωρήσει στον συνασπισμό του Ορμούζ

O Τραμπ απείλησε να σταματήσει την παροχή όπλων στην Ουκρανία, σε «αντίποινα» για τα Στενά του Ορμούζ

Κιρ Στάρμερ: «Αυτός δεν είναι δικός μας πόλεμος – Δεν θα εμπλακούμε στη σύρραξη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr