ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Διάγγελμα Τραμπ για Ιράν: «Θα τους στείλουμε πίσω στην εποχή του λίθου»
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 20 οι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ που «δείχνει» η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Υπό αμφισβήτηση ο ρόλος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μετά τη νέα έκθεση για τις σχέσεις με τη Χαμάς και τη
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία χωρισμένη γυναίκα ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει. Παράδειγμα η 30χρονη που παγιδεύτηκε στην καμινάδα του σπιτιού του πρώην συντρόφου της σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξαναβρεθεί δίπλα του.
Ο λόγος για την Νούνιεζ Φιγκερόα (Nunez Figeroa) από το Λος Άντζελες των ΗΠΑ. Η σχέση της με τον Λόρενς Φερνάντεζ, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου σε σάιτ γνωριμιών έληξε άδοξα. Η 30χρονη ωστόσο όπως φαίνεται είχε διαφορετική άποψη και αποφάσισε ότι θέλει να ξαναβρεθεί κοντά του.
Η συνέχεια δόθηκε όταν γείτονες του Φερνάντεζ άκουσαν μία γυναίκα να καλεί σε βοήθεια. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική για να μπορέσει να την απεγκλωβίσει από την καμινάδα, από όπου είχε επιχειρήσει να μπει στο σπίτι του πρώην της για να του κάνει έκπληξη, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει μερικά κιλά… σαπούνι πιάτων, ώστε να ξεφρακάρει!
Αφού την απεγκλώβισαν από την καμινάδα, η Φιγκερόα συνελήφθη.























































