ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σουηδία, Τουρκία, Φινλανδία,


















































Ο Δούναβης στερεύει λόγω καύσωνα: Αποκαλύφθηκε σκελετός γιγάντιου μαμούθ στη Βουλγαρία
Βάφτηκε με τα παλαιστινιακά χρώματα πολιτική αφίσα του Γκαντί Αϊζενκότ στην Κύπρο
Πυρκαγιά: Πατέρας Έλληνα πιλότου που σκοτώθηκε: «Θα σας πάω γ@μιώντας μέχρι να κλείσω τα μάτια μου»
Εποχικοί Πυροσβέστες: Την ώρα που έδιναν μάχη με τις φλόγες τούς έκλεβαν και τούς έσπαγαν τα αυτοκίνητα
Στο Λαύριο μητέρα εξανάγκαζε την κάτω των 12 ετών κόρη σε πορνογραφικές βιντεοκλήσεις με 56χρονο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Κυριακή ότι η Άγκυρα θα μπορούσε να δεχτεί τη Φινλανδία στο ΝΑΤΟ, χωρίς τη γειτονική της Σουηδία.
«Εάν χρειαστεί (για την ένταξη στο ΝΑΤΟ), μπορούμε να δώσουμε ένα διαφορετικό μήνυμα για τη Φινλανδία.
»Η Σουηδία θα πάθει σοκ όταν δώσουμε διαφορετικό μήνυμα για τη Φινλανδία», φέρεται να δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.
Ωστόσο, η δήλωση Ερντογάν μάλλον πρόκειται για μια ακόμη επικοινωνιακή «πιστολιά» για εσωτερική κατανάλωση καθώς ήδη από χθες η Σουηδία έχει ανακοινώσει ότι οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για την ένταξη της στο ΝΑΤΟ έχουν ανασταλεί και ότι θα περιμένει να τις επαναλάβει μετά τις εκλογές στην Τουρκία, προφανώς με νέο πρόεδρο και όχι τον Ερντογάν.























































