ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Σουηδία, Τουρκία, Φινλανδία,


















































Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Νίκος Δένδιας για τουρκική «Γαλάζια Πατρίδα»: Ψυχική και πνευματική ανισορροπία
Πλήγμα σε Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Κυριακή ότι η Άγκυρα θα μπορούσε να δεχτεί τη Φινλανδία στο ΝΑΤΟ, χωρίς τη γειτονική της Σουηδία.
«Εάν χρειαστεί (για την ένταξη στο ΝΑΤΟ), μπορούμε να δώσουμε ένα διαφορετικό μήνυμα για τη Φινλανδία.
»Η Σουηδία θα πάθει σοκ όταν δώσουμε διαφορετικό μήνυμα για τη Φινλανδία», φέρεται να δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu.
Ωστόσο, η δήλωση Ερντογάν μάλλον πρόκειται για μια ακόμη επικοινωνιακή «πιστολιά» για εσωτερική κατανάλωση καθώς ήδη από χθες η Σουηδία έχει ανακοινώσει ότι οι διαπραγματεύσεις με την Τουρκία για την ένταξη της στο ΝΑΤΟ έχουν ανασταλεί και ότι θα περιμένει να τις επαναλάβει μετά τις εκλογές στην Τουρκία, προφανώς με νέο πρόεδρο και όχι τον Ερντογάν.























































