ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταζητούμενος για μαζική δολοφονία ο Γιανουκόβιτς

Καταζητούμενος για μαζική δολοφονία ο Γιανουκόβιτς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Βίκτορ Γιανουκόβιτς με την κατηγορία της μαζικής δολοφονίας ειρηνικών πολιτών εξέδωσαν οι αρχές της Ουκρανίας, όπως ανακοίνωσε ο ασκών χρέη υπουργού Εσωτερικών, Άρσεν Αβάκοφ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

«Έχει ανοίξει επισήμως η υπόθεση για τις μαζικές δολοφονίες ειρηνικών πολιτών», αναφέρει ο Αβάκοφ και συμπληρώνει: «Ο Γιανουκόβιτς και άλλοι άνθρωποι υπεύθυνοι για αυτές κηρύχθηκαν καταζητούμενοι».

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο το ουκρανικό κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της απομάκρυνσης από την προεδρία του Γιανουκόβιτς και αποφάσισε τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στις 25 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Αβάκοφ, ο αποπεμφθείς πρόεδρος έφυγε με αυτοκίνητο προς άγνωστο προορισμό από μία ιδιωτική κατοικία στην Μπαλακλάβα της Κριμαίας.

Ουκρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο φιλορώσος πρόεδρος, εθεάθη πριν από λίγες ώρες στην Κριμαία, ωστόσο, οι εν λόγω πληροφορίες δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ουκρανία ξέμεινε από Patriot – Η έλλειψη πυραύλων αφήνει το Κίεβο εκτεθειμένο απέναντι στην Ρωσία

Ελληνόκτητο τάνκερ δέχθηκε επίθεση στη Μαύρη Θάλασσα μετά τη φόρτωση ρωσικού πετρελαίου

Ρωσικά πλήγματα σε δύο ουκρανικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα

Λαβρόφ: «Η Τουρκία καταλαβαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ μέλος της ΕΕ»

Η Ρωσία στοχοποιεί πλοία μεταφοράς σιτηρών στη Μαύρη Θάλασσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr