ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο κορυφαίος διπλωμάτης της Κίνας, ο Ουάνγκ Γι, έφθασε στη Μόσχα για συνομιλίες σχετικά με ένα ενδεχόμενο ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία, ανέφερε σήμερα η εφημερίδα Kommersant.
«Ο κύριος λόγος του ταξιδιού του είναι να αυξηθεί ο ρόλος του Πεκίνου στη διευθέτηση του ουκρανικού ζητήματος», ανέφερε η Kommersant.
Στην ετήσια Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, ο Ουάνγκ κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι παραβιάζουν τους διεθνείς κανόνες με την «υστερική» συμπεριφορά τους.
Ο Ουάνγκ επανέλαβε μια έκκληση για διάλογο και πρότεινε στις ευρωπαϊκές χώρες «να σκεφθούν με ηρεμία» πώς μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος.
Ο Ουάνγκ δήλωσε επίσης πως υπάρχουν «μερικές δυνάμεις που φαίνεται ότι δεν θέλουν να επιτύχουν οι διαπραγματεύσεις ούτε να τελειώσει σύντομα ο πόλεμος», χωρίς να διευκρινίσει σε ποιους αναφέρεται.
Ο πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ θα εκφωνήσει μια «ομιλία ειρήνης» κατά την επέτειο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, δήλωσε την Παρασκευή ο ιταλός υπουργός Εξωτερικών.























































