ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην τουρκική πρωτεύουσα την Άγκυρα την Πέμπτη, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του ομολόγου του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για συνέχιση των συνομιλιών για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Η συνάντηση αναμένεται να βασιστεί στα αποτελέσματα της συνάντησης του Τούρκου υπουργού στην Αίγυπτο τον Μάρτιο, καθώς και να εξετάσει περιφερειακά και διεθνή ζητήματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Η επίσκεψη θα ξεκινήσει με κλειστή συνάντηση των δύο υπουργών, ενώ θα ακολουθήσει άλλη που θα περιλαμβάνει και άλλους αξιωματούχους και από τα δύο κράτη, η οποία θα ολοκληρωθεί με κοινή συνέντευξη Τύπου.
Ο υπουργός Σούκρι πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ελλάδα την Τρίτη, καθώς συζήτησε με τον Έλληνα ομόλογό του την ηλεκτρική σύνδεση και την πλήρη οριοθέτηση ΑΟΖ, όπως μεταδίδουν αιγυπτιακά Μέσα.























































