ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν σκοπεύει να επιβάλει στρατιωτικό νόμο το Κρεμλίνο

Δεν σκοπεύει να επιβάλει στρατιωτικό νόμο το Κρεμλίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντμίτρι Πεσκόφ, Ουκρανία, Ρωσία,

Δεν σκοπεύει να επιβάλει τον στρατιωτικό νόμο το Κρεμλίνο, παρά τις πρόσφατες επιθέσει με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μόσχα και τους διαρκείς βομβαρδισμούς περιοχών της Ρωσίας που βρίσκονται κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

Η επιβολή κατάστασης πολέμου δεν συζητείται επί του παρόντος, δήλωσε την Τετάρτη 31/5 ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης, ο Πεσκόφ απάντησε στις αξιώσεις του προέδρου της Ρωσικής Δημοκρατίας της Τσετσενίας στον Βόρειο Καύκασο Ραμζάν Καντίροφ, ο οποίος ως στενός σύμμαχος του Πούτιν ζήτησε να ληφθούν πιο σκληρά μέτρα κατά της Ουκρανίας και να επιβληθεί ο στρατιωτικός νόμος μετά τις επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μόσχα.

Ο Πεσκόφ τόνισε ότι η απόφαση είναι θέμα της Μόσχας και όχι των περιοχών.

Την ίδια στιγμή, για μια ακόμη φορά εξέφρασε την ανησυχία του για τους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς της ρωσικής περιοχής Μπέλγκοροντ συγκεκριμένα.

«Η κατάσταση εκεί είναι ιδιαίτερα ανησυχητική. Μέτρα έχουν ληφθεί», δήλωσε ο Πεσκόφ.

Βαριά οπλισμένοι μαχητές με στρατιωτικό εξοπλισμό είχαν εισέλθει στην περιοχή του Μπέλγκοροντ από το ουκρανικό έδαφος στις 22 Μαΐου.

Λέγεται ότι επρόκειτο για μια εθελοντική μονάδα Ρώσων πολιτών που πολεμούσε στο πλευρό της Ουκρανίας.

Ωστόσο, παρέμενε ασαφές αν και πώς οι μαχητές συνεργάζονταν με το Κίεβο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία – εκλογές: Η «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν οδεύει προς άνετη επικράτηση

Πώς Ρωσία, Κίνα και Κατάρ πείθουν τη Δύση να στραφεί εναντίον του εαυτού της

Κίνα και Ινδία στο πλευρό της Ρωσίας: Αντιδρούν κατά των ΗΠΑ για τις νέες κυρώσεις

Ενεργειακός εφιάλτης: Πετρέλαιο πάνω από 100 δολάρια, αέριο στα 80 ευρώ και νέες αυξήσεις – Διαδηλώσεις σε όλο τον κόσμο

Γερμανία και Βρετανία φοβούνται και ετοιμάζονται για πόλεμο με τη Ρωσία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr