ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεντβέντεφ: «Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της “ρωσικής γης” η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος»

Μεντβέντεφ: «Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της “ρωσικής γης” η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ουκρανία, Ρωσία,

Νέες απειλές εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας και της Δύσης, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας αναφέρει ότι «Οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας γιατί δεν αφήνουν την “παγκόσμια πυρηνική φωτιά” να φουντώσει».

«Αν οι Ουκρανοί καταλάβουν μέρος της “ρωσικής γης”, δηλαδή τις κατεκτημένες από τη Ρωσία ουκρανικές περιοχές, η χρήση πυρηνικών όπλων είναι μονόδρομος», απειλεί για ακόμη φορά ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Το μήνυμα Μεντβέντεφ

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, αποκρούοντας την αντεπίθεση του συλλογικού εχθρού, προστατεύουν τους πολίτες της Ρωσίας και της γης μας.

»Αυτό είναι προφανές σε όλους τους αξιοπρεπείς ανθρώπους.

»Αλλά πέρα από αυτό, αποτρέπουν τις παγκόσμιες συγκρούσεις.

»Άλλωστε, αν φανταστούμε ότι η επίθεση των Ουκρομπαντεριστών (σ.σ Στέπαν Μπαντέρα, ο θεωρητικός του ουκρανικού εθνικισμού που συνεργάστηκε με του Ναζί) με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ ήταν επιτυχής και καταλάμβαναν μέρος της γης μας, τότε θα έπρεπε, δυνάμει των κανόνων του διατάγματος του Προέδρου της Ρωσίας της 06/02 /2020, να προχωρήσουμε στη χρήση πυρηνικών όπλων.

»Απλώς δεν υπάρχει άλλη διέξοδος.

»Επομένως, οι εχθροί μας πρέπει να προσεύχονται υπέρ των πολεμιστών μας.

»Δεν αφήνουν την παγκόσμια πυρηνική φωτιά να φουντώσει».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κάλας: Έκπληξη για τη χρονική στιγμή της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία

Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως… «Μακεδονίας» – Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί ξανά τα Βαλκάνια

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τραμπ για τους πολέμους σε Ιράν και Ουκρανία

Θαλαμηγός Ρώσου δισεκατομμυριούχου πέρασε τα Στενά του Ορμούζ με την άδεια Ιράν και ΗΠΑ

Ιρανός ΥΠΕΞ: Εξετάζουμε το αίτημα του Τραμπ για διαπραγματεύσεις – Συναντήθηκε με τον Πούτιν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr