ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές,

















































Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Ένας σε σύγχυση κουτοπόνηρος Ερντογάν τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Λιβάνου για να «χαλάσει» την οριοθέτηση ΑΟΖ με την Κύπρο
Νεκρός ο φιλότουρκος νεο-οθωμανός στρατηγός της Δυτ. Λιβύης - Θεωρίες συνομωσίας για σαμποτάζ
ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι «πανηγυρίζουν» επειδή η «Νέα Αριστερά» του Χαρίτση εναντιώνεται στη συμμαχία Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό το πρίσμα της στενής συνεργασίας και της ανταλλαγής ζωτικών δεδομένων και πληροφοριών μεταξύ των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) και του Διεθνούς Συνασπισμού κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) στις περιοχές της βόρειας και ανατολικής Συρίας, ο Διεθνής Συνασπισμός συνέλαβε, το περασμένο Σάββατο, τον αρχηγό του ISIS, Αμπού Χαλίλ αλ Φαντάνι, στη βόρεια Συρία.
Μετά τη σύλληψή του από τον Διεθνή Συνασπισμό, οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις έθεσαν τον προαναφερθέντα τρομοκράτη, Αλ Φαντάνι, υπό κράτηση.
Οι ανακρίσεις βρίσκονται τσε εξέλιξη, με επίκεντρο τη συμμετοχή του σε εγκλήματα κατά του λαού και την ενορχήστρωση τρομοκρατικών δραστηριοτήτων σε διάφορα έθνη, σύμφωνα με το Κέντρο Μέσων Ενημέρωσης των SDF.
«Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις επιθυμούν να υπογραμμίσουν τη διαρκή δύναμη της εταιρικής μας σχέσης και την ακλόνητη δέσμευσή μας για συνεχείς κοινές επιχειρήσεις με τις δυνάμεις του Διεθνούς Συνασπισμού στη βόρεια και ανατολική Συρία για την επίτευξη της διαρκούς εξάλειψης των τρομοκρατικών πυρήνων του ISIS», ανέφερε ανακοίνωση.






















































