Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά στην Ισραηλινή Πρεσβεία στη Λευκωσία

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη κοντά στην Ισραηλινή Πρεσβεία στη Λευκωσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, εξερράγη τα ξημερώματα κοντά από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Κύπρο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στη 1.37 στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει το sigmalive, στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί μεταξύ των οποίων και πυροτεχνουργοί όπου εντόπισαν ένα μικρό μεταλλικό αντικείμενο σε απόσταση 30 με 40 μέτρα από την πρεσβεία του Ισραήλ.

Το μεταλλικό αντικείμενο, σύμφωνα με την Αστυνομία περιείχε μικρή ποσότητα πυροτεχνικής ύλης που πυροδοτήθηκε και εκτονώθηκε χωρίς να προκαλέσει οποιαδήποτε ζημιά.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν από αστυνομικούς δύο πρόσωπα να κινούνται πεζή και να κατευθύνονται προς συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

Από την έρευνα της Αστυνομίας στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια και ένα σφυρί, ενώ στο αυτοκίνητο βρίσκονταν ακόμα δύο άτομα.

Συνελήφθησαν ο 21χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου για αυτόφωρα αδικήματα της μαχαιροφορίας και της κατοχής επιθετικού οργάνου.

Και τα τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 17 με 21 ετών βρίσκονται στο ΤΑΕ για εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άπαντες είναι Συριακής καταγωγής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Νετανιάχου στην Ιερουσαλήμ

Συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο Αμπάς στη Ραμάλα – «Βαθιά ιστορική φιλία»

Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία – Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό

Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία – Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr