ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισραήλ, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,

















































Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία
Τελεσίγραφο Νετανιάχου στην Τουρκία: «Όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να επαναφέρουν την αυτοκρατορία τους, τους λέμε ότι αυτό δεν θα συμβεί»
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τη μαζικότατη φιλοχαμασίτικη συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στην απώλεια των οθωμανικών εδαφών ενθυμούμενος τη Θεσσαλονίκη και πόλεις της Βόρειας Μακεδονίας, της Συρίας, του Ιράκ και της Παλαιστίνης, κάνοντας λόγο για τη «γεωγραφία της καρδιάς του» από τα Βαλκάνια και την Παλαιστίνη μέχρι την Αφρική.
«Σήμερα η Τουρκία είναι η χώρα που φροντίζει αυτούς που δεν έχουν κανέναν, και η Τουρκία είναι ο ένας που τους φροντίζει, όπως ήταν η επιθυμία του ιδρυτή μας (σ.σ Κεμάλ).
»Από τα Βαλκάνια μέχρι τον Καύκασο, από την Ασία μέχρι την Αφρική από το Τουρκεστάν μέχρι και την Παλαιστίνη.
»Όπου υπάρχει ένα με ανήμπορος, κάποιος με δακρυσμένα μάτια, η Τουρκία είναι που τρέχει δίπλα του, τον σηκώνει όρθιο και απαλύνει τον πόνο του» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος την Κυριακή, όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Μανώλης Κωστίδης.
«Eμεἰς χθες δεν δείξαμε μόνο τη συμπαράσταση μας στον Παλαιστινιακό λαό, αλλά ήταν ένα μήνυμα στη “γεωγραφία της καρδιάς μας”, ότι επεκτείνουμε την αποφασιστικότητα μας, την ανεξαρτησία μας και το μέλλον μας κι αυτό το ανακοινώσουμε σε όλο τον κόσμο» πρόσθεσε ο Ταγίπ Ερντογάν που ανακοίνωσε, χθες, τη ναυπήγηση δεύτερου ελικοπτεροφόρου ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία, 100 πολεμικά πλοία του τουρκικού ναυτικού έπλεαν στα στενά του Βοσπόρου, μεταξύ αυτών και το ελικοπτεροφόρου TCG Anadolu.
«Πριν από λίγο είδατε το πλοίο μη επανδρωμένων αεροσκαφών TCG. Anadolu.
»Mε τη βοήθεια του Θεού θα κάνουμε μια νέα συμφωνία με τους Ισπανούς και θα ναυπηγήσουμε ένα μεγαλύτερης κατηγορίας πλοίο για να διαθέτουμε δυο αεροπλανοφόρα» υποστήριξε ο Τούρκος πρόεδρος και διεμήνυσε:
«Καμία ιμπεριαλιστική δύναμη δεν θα μπορέσει να εμποδίσει την Τουρκική Δημοκρατία να είναι ευτυχισμένη, επιτυχημένη και νικήτρια!».
Η Τουρκία δεν διαθέτει αεροπλανοφόρο, ελικοπτεροφόρο της ναυπήγησαν οι Ισπανοί.






















































