ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλ Νούσρα, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόσοβο, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Τζιχαντιστές,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον τρεις τζιχαντιστές συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής, στο Κόσοβο, με την υποψία ότι συνωμοτούσαν για επίθεση σε βάση των νατοϊκών δυνάμεων του ΝΑΤΟ – KFOR.
Τα μέσα ενημέρωσης του Κοσσυφοπεδίου, ανέφεραν ότι οι συλληφθέντες συμμετείχαν, πρόσφατα, σε μάχες στη Συρία και το Ιράκ, με την Αλ Νούσρα και το Ισλαμικό Κράτος.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι νατοϊκές δυνάμεις έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας μετά τη σύλληψη των τζιχαντιστών.
Οι δυνάμεις ασφαλείας του Κοσσυφοπεδίου έχουν εντείνει δράσεις εναντίον ατόμων τα οποία συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις.
Πρόσφατα είχαν συλληφθεί 10 ιμάμηδες που κατηγορήθηκαν για διάδοση θρησκευτικού μίσους και προσηλυτισμό τζιχαντιστών.
Στο Κοσσυφοπέδιο, ο νέος ποινικός κώδικας, προβλέπει για την υποκίνηση σε πράξεις τρομοκρατίας και την ένταξη Κοσοβάρων σε ξένους στρατούς, ποινή από πέντε ως δέκα έτη, σημειώνει το δημοσίευμα του makfax, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.























































