Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρατά τη γυναίκα του κλεισμένη σε κλουβί (φωτογραφίες)

Κρατά τη γυναίκα του κλεισμένη σε κλουβί (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δουλεμπόριο, Κίνα, Φωτογραφίες,

Σε ένα κλουβί κρατά της γυναίκα του ένας Κινέζος, αφού πρώτα την είχε αγοράσει από δουλεμπόρους πριν από 12 χρόνια. Ο λόγος για τον 64χρονο Luo Jindong.

Ο οικοδόμος από την Κίνα ζητά πλέον τη βοήθεια των συνανθρώπων του, ώστε να παρέχει κάποιες περισσότερες… ανέσεις στη γυναίκα του μέσα στο μικροσκοπικό κελί της και να της αγοράσει φάρμακα.

Ο Jindong, ο οποίος παντρεύτηκε σε ηλικία 50 ετών αφού ήταν από φτωχή οικογένεια και έπρεπε να αναθρέψει τα μικρότερα αδέρφια του. Το πώς όμως παντρεύτηκε είναι… άλλη ιστορία. Αποφάσισε επειδή είχε μεγαλώσει να αγοράσει μία γυναίκα από σωματέμπορες.

Όπως μάλιστα αναφέρει, δε γνώριζε ποια ήταν η συγκεκριμένη γυναίκα και ποτέ δε ρώτησε το όνομά της! Επρόκειτο απλά η σύζυγός του και αργότερα η μητέρα του παιδιού του.

Μετά από ένα χρόνο και αφού είχε γεννηθεί το παιδί τους, η γυναίκα άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα διανοητικής υστέρησης και έγινε εξαιρετικά επιθετική, τόσο προς εκείνον όσο και προς το παιδί. Τότε, ο  Jindong σκέφτηκε ως μοναδική λύση να την κλείσει σε ένα κλουβί!

«Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Δεν είχα χρήματα για την θεραπεία της και είχα πολύ λίγα για να επισκευάσω το σπίτι. Έπρεπε να δουλεύω κάθε μέρα για να ζήσω την οικογένειά μου και ήθελα ο γιος μου να νιώθει ότι η μητέρα του βρίσκεται δίπλα του. Εάν υπήρχε άλλος τρόπος, δεν θα την κλείδωνα για τόσο μεγάλο διάστημα. Της μαγείρευα κάθε μέρα, πριν πάω στη δουλειά και φρόντιζα να κάνει μπάνιο συχνά όμως δεν είχα χρήματα για να την πάω στο νοσοκομείο», αναφέρει ο Jindong.

klouvi1klouvi2klouvi3klouvi4

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσία θα πουλά 30% φθηνότερο το φυσικό αέριο στην Κίνα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Ινδονησία: Κινέζα πήγε να βγάλει selfie σε ενεργό ηφαίστειο και έπεσε μέσα

Γερμανία: Συνελήφθη συνεργάτης Ευρωβουλευτή του AfD για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr