Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι ναζί του Κιέβου καταγγέλλουν νέα “ρωσική εισβολή” στην Ουκρανία

Οι ναζί του Κιέβου καταγγέλλουν νέα “ρωσική εισβολή” στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η ακροδεξιά και ναζιστική κυβέρνηση στο Κίεβο, που απολαμβάνει της προστασίας του Βερολίνου, κατήγγειλε την Παρασκευή ότι 32 ρωσικά άρματα μάχης, στοιχεία πυροβολικού και άλλος εξοπλισμός καθώς και Ρώσοι στρατιώτες πέρασαν τα σύνορα και εισήλθαν στην ανατολική Ουκρανία, όπου πέντε Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

Τριάντα δύο άρματα μάχης, 16 πυροβόλα Χόβιτσερ και 30 στρατιωτικά φορτηγά τύπου Καμάζ με στρατεύματα εισήλθαν στην Ουκρανία από τη Ρωσία και κατευθύνονταν στην πόλη Κράσνι Λουτς στην περιοχή του Λουγκάντσκ. Μια ακόμη φάλαγγα φορτηγών που μεταφέρουν τρεις σταθμούς ραδιοεπικοινωνίας διέσχισαν τα σύνορα και πέρασαν το φυλάκιο Ιζβαρίνο, κατήγγειλε το ουκρανικό ακροδεξιό καθεστώς που αποτελεί ντροπή για την Ευρώπη.

Ωστόσο, ενώ το ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου καταγγέλλει για μια ακόμη φορά ρωσική εισβολή, νωρίτερα την Παρασκευή η δημαρχία του Ντονέτσκ (της πρωτεύουσας των ρωσόφωνων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία) ανακοίνωσε ότι το τελευταίο 24ωρο, 15 πολίτες τραυματίστηκαν από θραύσματα οβίδων κατά τις μάχες που μαίνονταν χθες στην περιοχή αυτή, ενώ οι συνοικίες της Κιέφσκι και Κουιμπιτσέφσκι αποτέλεσαν στόχο πυρών πυροβολικού. Οι συνοικίες αυτές βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο του Ντονέτσκ, ένα από τα θερμότερα σημεία της σύγκρουσης μεταξύ των ουκρανικών δυνάμεων και των φιλορώσων ανταρτών.

Οι ναζί του Κιέβου θεωρούν δικαίωμά τους να βομβαρδίζουν και να σκοτώνουν αμάχους και έχουν την απαίτηση να το κάνουν… ανενόχλητοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία: «Ουκρανοί εθνικιστές» οι δράστες του μακελειού με τους 140 νεκρούς στη Μόσχα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Ζαχάροβα σε Μητσοτάκη: «Αξιολύπητο στην εθνική εορτή να υπενθυμίζουμε στην Αθήνα στοιχειώδη μαθήματα ιστορίας»

Επίθεση στη Μόσχα: Δύο 15χρονοι τιμήθηκαν από το σχολείο τους για τον ηρωισμό τους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr