ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για CDU Χριστιανική Δημοκρατική Ένωση, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Γερμανία, Όλαφ Σολτς, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για ακόμα μια φορά απέρριψε το ενδεχόμενο παράδοσης μαχητικών αεροσκαφών στην Ουκρανίαη ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας, απαντώντας έτσι και σε ανάλογο αίτημα του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) που ζητά περαιτέρω στήριξη της δυνατότητας των Ουκρανών να υπερασπιστούν τον εναέριο χώρο τους.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφεν Χεμπεστράιτ, αναφερόμενος στην πρόσφατη πρωτοβουλία κάποιων κρατών με στόχο τη διάθεση μαχητικών τύπου F-16 στην Ουκρανία ήδη εντός του καλοκαιριού, τόνισε ότι η Bundeswehr δεν έχει διαθέσιμο τον συγκεκριμένο τύπο μαχητικού αεροσκάφους και δεν έχει νόημα να παραδοθούν στις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις διάφοροι τύποι αεροσκαφών.
Ο αρχηγός του CDU Φρίντριχ Μερτς είχε νωρίτερα δηλώσει στο πρώτο κανάλι της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD ότι θεωρεί απαραίτητο να στηριχθεί τώρα η Ουκρανία προκειμένου να ανακτήσει τουλάχιστον την κυριαρχία στον δικό της εναέριο χώρο.























































