ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Νταράα, Συρία, Τζιχαντιστές, Υψίπεδα του Γκολάν,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νούσρα (Αλ Κάιντα) και “μετριοπαθείς” αντάρτες της Συρίας, που συνεργάζονται όμως με τους τζιχαντιστές, κατέλαβαν τη στρατηγικής σημασίας πόλη Νάουα και άλλες περιοχές της νοτιοδυτικής επαρχίας Ντεράα την Κυριακή έπειτα από σφοδρές μάχες.
Ειδησεογραφικές πηγές προσκείμενες στις κυβερνητικές δυνάμεις της Συρίας επιβεβαίωσαν την προέλαση των τζιχαντιστών καθώς και το ότι ο στρατός αποσύρθηκε από την πόλη Νάουα.
Η κατάληψη της Νάουα, μιας πόλης κοντά στα σύνορα με την Ιορδανία, αλλά και δίπλα στην επαρχία της Δαμασκού και την επαρχία Κουνέιτρα, καθώς και περιοχών γύρω από αυτήν, επιτρέπει στους τζιχαντιστές να εδραιώσουν τον έλεγχό τους στις περιοχές της Συρίας κοντά στα Υψίπεδα του Γκολάν, στα σύνορα με το Ισραήλ.
Οι αντάρτες κατέλαβαν επίσης τις περιοχές Σέιχ αλ Μάσκιν, Ταλ Χαουράν και ένα αρχηγείο των ενόπλων δυνάμεων, που ονομάζεται 122η Ταξιαρχία.
Οι τζιχαντιστές του Μετώπου Αλ Νούσρα συνεχίζουν την προέλασή τους στην επαρχία Ντεράα, αλλά έχουν υποστεί αλλεπάλληλες ήττες από τον συριακό στρατό στις βόρειες περιοχές της χώρας.























































