Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενέργεια και υποδομές στην συνάντηση Χριστοδουλίδη και προέδρου των Εμιράτων

Ενέργεια και υποδομές στην συνάντηση Χριστοδουλίδη και προέδρου των Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11/9, με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχίαν.
 
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης που απηύθυνε ο Πρόεδρος των ΗΑΕ προς τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.
 
Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν η προώθηση  της συνεργασίας στους τομείς της Ενέργειας και των υποδομών, οι περιφερειακές εξελίξεις, η περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων και τρόποι επιτάχυνσης της στρατηγικής σχέσης με σκοπό την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων.
 
Στη συνάντηση παρακάθησαν, επίσης, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Δώρος Βενέζης και υπηρεσιακοί παράγοντες. Από πλευράς ΗΑΕ στη συνάντηση παρέστησαν ο Υπουργός και η Υφυπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»

Τύμπανα πολέμου στη Βενεζουέλα: Το τελεσίγραφο Τραμπ στον Μαδούρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr