ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ενέργεια, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ), Κύπρος, Μοχάμεντ Μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν, Νίκος Χριστοδουλίδης,


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Η Google στέλνει την Τεχνητή Νοημοσύνη στο Διάστημα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δικηγόροι παραιτήθηκαν από τη νομική εκπροσώπηση της γιατρίνας του Κολωνακίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11/9, με τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ αλ Ναχίαν.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης που απηύθυνε ο Πρόεδρος των ΗΑΕ προς τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.
Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν η προώθηση της συνεργασίας στους τομείς της Ενέργειας και των υποδομών, οι περιφερειακές εξελίξεις, η περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων και τρόποι επιτάχυνσης της στρατηγικής σχέσης με σκοπό την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων.
Στη συνάντηση παρακάθησαν, επίσης, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνος Κόμπος, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, η Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Θεμάτων κα Μαριλένα Ραουνά, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου κ. Δώρος Βενέζης και υπηρεσιακοί παράγοντες. Από πλευράς ΗΑΕ στη συνάντηση παρέστησαν ο Υπουργός και η Υφυπουργός Εξωτερικών.























































