ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ντόναλντ Τραμπ ξεσπάθωσε κατά της δημοφιλούς τραγουδίστριας Τέιλορ Σουίφτ την Κυριακή 15/9, δηλώνοντας την περιφρόνησή του για εκείνη, λίγες ημέρες αφότου η Σουίφτ υποστήριξε ανοιχτά την Κάμαλα Χάρις.
«ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ!», έγραψε ο Τραμπ στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Truth Social με κεφαλαία γράμματα.
Υπενθυμίζεται ότι η ανάρτηση της Τέιλορ Σουίφτ που υποστήριξε την Τρίτη την Χάρις οδήγησε 405.999 χρήστες να επισκεφθούν τον ιστότοπο vote.gov την αμέσως επόμενη μέρα, σημάδι της φανερής επιρροής που έχει η τραγουδίστρια όσον αφορά στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, που πόζαρε με νόημα με μία γάτα, μετά το ντιμπέιτ μεταξύ της Χάρις και του Τραμπ, η Σουίφτ έγραψε ότι θα ψηφίσει τη Χάρις και τον κυβερνήτη Τιμ Γουόλτς, τον υποψήφιο αντιπρόεδρό της.
Προέτρεψε τους θαυμαστές της να κάνουν τη δική τους έρευνα και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί τον Νοέμβριο.























































