ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αναγνώριση του ψευδοκράτους ζήτησε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το βήμα της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, εμμένοντας στη «λύση των δύο κρατών», λίγο πριν τη συνάντηση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά ότι παραμένει αμετανόητος.
Ειδικότερα, ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε «στην ανάγκη να σταματήσει η διεθνής κοινότητα τη δίωξη των Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι προσπαθούν να απομονωθούν από τον κόσμο μέσω εμπάργκο, σε αντίθεση με τις αρχές των Ηνωμένων Εθνών» και ζήτησε από τα Ηνωμένα Έθνη να αναγνωρίσουν επίσημα το ψευδοκράτος το συντομότερο δυνατόν.
Παράλληλα, ο Ερντογάν αναφερθείς στην ανατολική μεσόγειο είπε ότι «η συνέχιση της ειρήνης και της σταθερότητας εξαρτάται από τον σεβασμό των δικαιωμάτων και των νόμων όλων των μερών».























































