Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαριάς: Στον προθάλαμο της εξόδου από τους ΑΝ.ΕΛ

Μαριάς: Στον προθάλαμο της εξόδου από τους ΑΝ.ΕΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Βαθαίνει το ρήγμα στις σχέσεις του Νότη Μαριά με τους Ανεξάρτητους Έλληνες αφού σε νέα συνέντευξή του κατηγορεί τον Πάνο Καμμένο για μνημονιακή διολίσθηση.

«Οι ΑΝΕΛ και όλοι εμείς που συνεργαζόμαστε μαζί τους δεν θα συνεργαστούμε με κανένα κόμμα και κανένα βουλευτή που ψήφισε έστω και ένα μνημόνιο. Δεν θα στηρίξουμε μνημονιακές πολιτικές, αλλά το γεγονός αυτό έχει αρχίσει ήδη να παραβιάζεται. Έχει συνεργαστεί (ο κ. Καμμένος) με τον κ. Νικολόπουλο, ο οποίος έχει ψηφίσει κι αυτός μνημόνια. Του το είπα να το αποφύγει και ότι διαφωνώ, αλλά ας το κρατήσει μόνος του και ας το χειριστεί” τόνισε ο Νότης Μαριάς μιλώντας στον Βήμα FM.

“Κορυφαίο ζήτημα που ανέκυψε είναι επίσης ότι οι ΑΝΕΛ ψήφισαν μια τροπολογία που είχε δύο πλευρές. Η θετική ήταν οι 100 δόσεις και η αρνητική η έκτακτη εισφορά. Η κυβέρνηση πάντα έτσι κάνει, βγάζει ένα κακό μέτρο και βάζει ένα καλό για κερασάκι στην τούρτα. Δεν κατηγορώ, αλλά ασκώ κριτική για μνημονιακή διολίσθηση των ΑΝΕΛ. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον κ. Καμμένο, αλλά είναι πολιτικό θέμα” συμπλήρωσε ο Νότης Μαριάς.

Όπως ξεκαθάρισε ο ευρωβουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν επιθυμεί να έχει καμιά σχέση με το συνέδριο αλλά ότι θα περιμένει μέχρι τότε να δει αν θα οριστικοποιηθούν οι πολιτικές θέσεις του κόμματος.

“Άκουσα σε τηλεοπτική συνέντευξη τον κ. Καμμένο να λέει ότι αφήνει ανοιχτό μετά τις εκλογές να ψηφίσει τον κ. Καραμανλή (ως Πρόεδρο της Δημοκρατίας). Ο κ. Καραμανλής είναι μία σημαντική προσωπικότητα, αλλά είναι βουλευτής που από την εποχή του κ. Παπαδήμου μέχρι σήμερα ψηφίζει όλα τα μνημόνια και στηρίζει την κυβέρνηση. Είναι προφανές λοιπόν ότι έρχεται μια τομή σ’ αυτό το ζήτημα. Και γι’ αυτό διεμήνυσα ότι θα αναμένω και το συνέδριο των ΑΝΕΛ, για να δω αν θα επικυρωθούν αυτά τα πράγματα, αλλά με όσα μεσολαβούν στο μεσοδιάστημα και αυτές τις μέρες και γίνονται πάνω και κάτω από το τραπέζι, θα έλεγα ότι κάποια πράγματα δημιουργούν νέες σχέσεις” κατέληξε ο Νότης Μαριάς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

23 Απριλίου 2010: Ο Παπανδρέου υπέταξε την Ελλάδα στο μνημόνιο με διάγγελμα από το Καστελλόριζο

DW: Τα απομνημονεύματα του Σόιμπλε με 100 σελίδες για την ελληνική κρίση

Μητσοτάκης: Θα αποπληρώσουμε πρόωρα τα δάνεια διάσωσης του πρώτου μνημονίου

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη για την κινδυνολογία περί κλεισίματος τραπεζών και νέων μνημονίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr