ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
Συρία: Ένταση στην Ελληνορθόδοξη πόλη Σουκαϊλαμπίγια (Σελευκόβηλος): Οι Έλληνες (Ρωμιοί) της Συρίας ζητούν προστασία και απονομή δικαιοσύνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ουκρανία πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει ότι ο πόλεμος με τη Ρωσία θα τελειώσει το επόμενο έτος μέσω της διπλωματίας, δήλωσε ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε ραδιοφωνική συνέντευξη που μεταδόθηκε το Σάββατο 16/11.
Ο Ζελένσκι παραδέχτηκε ότι η κατάσταση στο πεδίο της μάχης στην ανατολική Ουκρανία είναι επί του παρόντος δύσκολη και ότι η Ρωσία προελαύνει.
Είπε ακόμη ότι ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν ενδιαφέρεται να δεχθεί σε μια ειρηνευτική συμφωνία.
Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε ακόμη ότι η αμερικανική νομοθεσία δεν του επιτρέπει να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ πριν από την ορκωμοσία του τον Ιανουάριο του 2025.
Ο Ζελένσκι είπε ότι θα συνομιλούσε μόνο με τον ίδιο τον Τραμπ και όχι με οποιονδήποτε απεσταλμένο ή σύμβουλο.























































