ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης $3 δισ. στην Τουρκία: Συνελήφθησαν 9 Ισραηλινοί πολίτες
Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Σαουδική Αραβία: Καπνός στο αεροδρόμιο του Ριάντ - Στις φλόγες δεξαμενή της «Αράμκο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν υπέγραψε το Σάββατο 23/11 νόμο με βάση τον οποίο θα διαγραφούν τα χρέη των νεοσύλλεκτων που εντάσσονται στον στρατό για να πολεμήσουν στην Ουκρανία.
Ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων ανέφεραν ότι ο νόμος προβλέπει τη διαγραφή έως και 10 εκατομμυρίων ρουβλίων (περίπου 92.000 ευρώ) ληξιπρόθεσμων οφειλών για όσους υπογράφουν συμβόλαια με το υπουργείο Άμυνας για να πολεμήσουν στην Ουκρανία για τουλάχιστον ένα χρόνο, αρχής γενομένης από την 1η Δεκεμβρίου.
Ο νόμος ισχύει για όλους τους πιθανούς νεοσύλλεκτους εναντίον των οποίων έχουν κινηθεί διαδικασίες είσπραξης οφειλών πριν από την 1η Δεκεμβρίου.
Η Ρωσία προσπαθεί να στρατολογήσει περισσότερους άνδρες, προσφέροντας ολοένα και μεγαλύτερες αμοιβές, σε ορισμένες περιπτώσεις πολλαπλάσιες του μέσου μισθού, σε όσους είναι πρόθυμοι να πολεμήσουν στην Ουκρανία.
Η τακτική επέτρεψε στον στρατό να αυξήσει το ανθρώπινο δυναμικό του στην περιοχή των συγκρούσεων, αποφεύγοντας παράλληλα άλλον έναν γύρο γενικής επιστράτευσης, κάτι που προκάλεσε μαζική έξοδο από τη Ρωσία τον Σεπτέμβριο του 2022.























































