ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άνδρας πήγε με στο νοσοκομείο με ένα κομμάτι ξύλο καρφωμένο στο κεφάλι του! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται ο Καμίλ Ποντουίνσι (Kamil Podwinski) την ώρα που έκανε κάποια μερεμέτια στο σπίτι του, γλίστρησε να πέφτωντας καρφώθηκε στο πρόσωπό του ένα μεγάλο κομμάτι ξύλο, το οποίο μάλιστα διαπέρασε το κρανίο του και βγήκε από την πίσω πλευρά του κεφαλιού του.
Όπως αναφέρει το Central European News, το ξύλο τρύπησε τον Kamil κάτω από το μάτι του και βγήκε από τον αυχένα του.
Οι γιατροί σάστισαν όταν αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα, μη γνωρίζοντας αρχικά τι ακριβώς να κάνουν για να αφαιρέσουν το ξύλο χωρίς να προκαλέσουν περαιτέρω βλάβες στον 40χρονο που υπέφερε από τον πόνο.
Ωστόσο, λίγες ώρες μετά κατάφεραν να βγάλουν το αντικείμενο, χωρίς να πάθει τίποτα ο Kamil.
«Καταφέραμε να αφαιρέσουν το ξύλο και πλέον ο άνδρας αναρρώνει στο νοσοκομείο. Χρειάζεται παρακολούθηση αλλά είναι καλά» ανέφεραν οι θεράποντες γιατροί.























































