ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία,


















































Τζορτζ Ντικ: Ο πρώτος Ελληνορθόδοξος Ισραηλινός διπλωμάτης (βίντεο)
Συντονισμένα εναντίον Δένδια Τούρκοι ισλαμιστές και εγχώριοι ακροδεξιοί λαϊκιστές
Νίνα Κασιμάτη προς Θανάση Πλεύρη: Ούτε να τολμήσεις να παραδώσεις στους Τούρκους τον Πόντιο αγωνιστή Γιάννη Βασίλη Γιαϊλαλί
Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής
Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε τη Δευτέρα 16/12 ότι θα συζητήσει τρόπους για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Σε συνέντευξη Τύπου στο κλαμπ του στο Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, σύμφωνα με το Reuters, ο Τραμπ είπε ότι είχε δει φρικτές εικόνες θανάτου και καταστροφής από τον πόλεμο και ότι «πρέπει να σταματήσει».
Παράλληλα, ανέφερε ότι είχε μια «πολύ καλή συζήτηση» με τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου σχετικά με τις εξελίξεις στον πόλεμο της Γάζας. «Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση. Μιλήσαμε για όσα πρόκειται να συμβούν, θα είμαι διαθέσιμος από τις 20 Ιανουαρίου και θα δούμε…», συμπλήρωσε ο Ντόναλντ Τραμπ αναφερόμενος στην ημερομηνία της ορκωμοσίας του.























































