ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Ντόναλντ Τραμπ, Ουκρανία, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Διάγγελμα Τραμπ για Ιράν: «Θα τους στείλουμε πίσω στην εποχή του λίθου»
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στους 20 οι βουλευτές και υπουργοί της ΝΔ που «δείχνει» η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία
Υπό αμφισβήτηση ο ρόλος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ μετά τη νέα έκθεση για τις σχέσεις με τη Χαμάς και τη
Ιράν: Οι Ρώσοι εκκενώνουν το πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέρ
Εκτόξευση των αστροναυτών της αποστολής Artemis II της NASA προς τη Σελήνη: Η πρώτη επανδρωμένη αποστολή μετά από δεκαετίες 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Μη φιλική η επικράτηση της Τουρκίας στη Συρία», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε νέα συνέντευξη στη Φλόριντα αναφερόμενος επίσης στην Ουκρανία.
«Η Τουρκία έχει το κλειδί για ό,τι συμβεί εφεξής στη Συρία», είπε ο Τραμπ και χαρακτήρισε ως μη φιλική κατάκτηση από σύμμαχο των ΗΠΑ την πτώση του Μπασάρ Αλ Άσαντ, τον οποίο και χαρακτήρισε «χασάπη».
Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε ότι θα επικοινωνήσει με τους ηγέτες της Ρωσίας και της Ουκρανίας σε μια προσπάθεια να τερματιστεί ο πόλεμος.
«Θα μιλήσουμε με εκπροσώπους του Προέδρου Πούτιν και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι γιατί πρέπει να το σταματήσουμε το μακελειό», είπε ο Τραμπ, ένα μήνα πριν από την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο.
«Ο πόλεμος άφησε ερείπια, δεν υπάρχει κτήριο όρθιο, είναι ισοπεδωμένα σαν τηγανίτα και ε αυτά τα κτίρια υπάρχουν πολλοί άνθρωποι», είπε ο Τραμπ.
Επίσης προειδοποίησε τη Χαμάς ότι δεν θα είναι σε ευχάριστη θέση αν δεν απελευθερώσει ισραηλινούς ομήρους και αναφέρθηκε σε «πολύ καλή κουβέντα» με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου.























































